Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Φεβρουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι, κρατηθείτε και αντισταθείτε στο να καταφύγετε σε μια παράλληλη ερωτική σχέση, που θα αναστατώσει την ήδη ταραγμένη ζωή σας. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή σας δραστηριότητα, γι’ αυτό φροντίστε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς και την οικονομική σας αναδιοργάνωση. Θα ενισχυθεί απίστευτα η γοητεία σας, σε σημείο που θα κάνει κάποια από τα άτομα που σας περιβάλλουν να ζηλέψουν. Αξιολογήστε πρόσωπα και καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο, αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι απαραίτητο να είστε πολύ αυστηροί.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε αυτούς που σας νοιάζονται και σας αγαπούν δώστε τους τον χρόνο να καταλάβουν και να κατανοήσουν την αλλαγή που έχει επέλθει μέσα σας. Η αλλαγή νοοτροπίας, οι ανησυχίες και τα πισωγυρίσματα σε παλιές επιλογές και τακτικές είναι αδύνατον να αφήσουν ανεπηρέαστο τον επαγγελματικό σας τομέα. Γεφυρώστε διαφορές με συνεργάτες και ανώτερούς σας, προσελκύστε κόσμο και προσεγγίστε άτομα που θα σας βοηθήσουν. Τόσο η αρχή της μέρας όσο και το τέλος της δίνουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να ευνοηθείτε από διαμεσολαβήσεις και παροχές από κρυφές πηγές. Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να προχωρούν πιο ικανοποιητικά και τα πράγματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Ο στόχος σας πάση θυσία θα είναι να διατηρήσετε κάποια κεκτημένα σας αλλά και να τα αυξήσετε. Η παραμικρή πρόοδος θα σας δώσει τη δύναμη να παλέψετε τα εμπόδια ή τα σκαμπανεβάσματα. Η τύχη θα είναι μαζί σας, αλλά για να τη βοηθήσετε και εσείς, αποφύγετε να θέσετε σε κίνδυνο ό,τι σάς παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια και μην εμπιστεύεστε ωραία λόγια και απατηλές υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν γίνετε προκλητικοί απέναντί τους, θα αρχίσετε μια κόντρα που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα απολύτως και θα δώσετε αφορμές για αρνητικά σχόλια. Αφήστε τους χωρίς να απαντάτε στα χτυπήματά τους, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού και θα επανέλθει η ισορροπία. Ετσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε έναν φαύλο κύκλο. Τα δείγματα αγάπης, συμπάθειας ή ακόμη και μεταμέλειας από κάποια πρόσωπα πρέπει να εξεταστούν και να ληφθούν υπόψη. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με καινούργιες γνωριμίες και ευχάριστες σχέσεις, που θα έχετε άπλετες.

ΛΕΩΝ: Επειδή διανύετε μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να σκεφτείτε πολλά και να αντιμετωπίσετε άλλα τόσα, είναι καλό να αναζητήσετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας με τα γνωστά ψυχοσωματικά. Αποφύγετε να κλειστείτε στο σπίτι, γιατί η καλή συζήτηση βοηθά και ειδικά εσάς που μισείτε τη μοναξιά. Επιλέξτε ένα είδος διατροφής που θα προμηθεύει τον οργανισμό σας με τα απαραίτητα και μην πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάποια εξαντλητική δίαιτα. Στη διάρκεια της εβδομάδας φροντίστε να μην είστε απρόσεκτοι, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε μικρά, αλλά ενοχλητικά χτυπήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε καθαρά τις ευκαιρίες για να μη σας προβληματίσουν τα εμπόδια που θα μεσολαβήσουν. Η προσπάθεια που θα κάνετε να βρείτε έναν κοινό παρανομαστή στις πεποιθήσεις σας θα δημιουργήσει κλίμα οικειότητας, ενώ οι αντιθέσεις που θα υπάρξουν θα μπορέσουν να γεφυρωθούν με λίγη καλή θέληση και ευαισθησία. Η φυσική σας κατάσταση απαιτεί περισσότερη προσοχή, καθώς θα υπάρχουν πολλές εναλλαγές, ενώ τα απρόοπτα και τα αιφνίδια γεγονότα θα γίνονται αφορμή για περιπέτειες. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ: Φαίνεται ότι οι σχέσεις σας θα έχουν αρκετές ανακατατάξεις, αφού τη μία θα είναι καλές και από την άλλη θα σας ταλαιπωρούν. Ομως, εσείς ευθύνεστε γι’ αυτό, αφού στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σοβαρές σχέσεις, κάνετε πως δεν βλέπατε τα στραβά σημεία που είχαν. Τώρα, λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε με ανώδυνο τρόπο και να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες. Τα άτομα που αυτή τη στιγμή συναναστρέφεστε έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους χωρίς συγκαλύψεις και τώρα χρειάζεται να πράξετε το ίδιο και εσείς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πως θα σας κατηγορήσει κάποιος, εάν εκφράσετε τις πραγματικές σας ευαισθησίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο τρόπος σκέψης και η οργάνωση του χρόνου σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά θα νιώθετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κακές σκέψεις, γιατί κάτι τέτοιο θα αφήσει τον φόβο σας να πάρει έκταση μέσα σας, επηρεάζοντας κατά συνέπεια την υγεία σας. Ντυθείτε, γυμναστείτε και θα ασκήσετε έντονη γοητεία. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προνοητικοί, χωρίς να στηρίζεστε στην εύνοια της τύχης ή τη βοήθεια των άλλων. Επεξεργαστείτε τις απόψεις των άλλων προτού μιλήσετε και επωφεληθείτε από μία νέα γνωριμία, χωρίς να πάρετε ρίσκα ή να τολμήσετε παρακινδυνευμένες επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονες, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο. Θα ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες, με αλλαγές και προτάσεις. Τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξακολουθούν να υφίστανται, αφού δεν προνοήσατε για την άμεση αντιμετώπισή τους, αλλά με σύνεση και υπομονή στη διαχείρισή τους θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις. Ο μόνος σας βασικός πονοκέφαλος θα είναι οι καθυστερήσεις σε χρήματα, που ήταν προ των πυλών να εισπράξετε. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις και αγορές, γιατί πρέπει να λάβετε υπόψη τα οικονομικά σας και αστάθμητους παράγοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε ως στόχο την ασφάλεια της εργασίας και της πορείας σας χωρίς απώλειες. Τα γεγονότα που θα τρέχουν δεν ήταν προβλέψιμα από εσάς, άρα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν δυσκολίες στην πορεία της σχέσης σας, που ίσως δεν θα υπολογίσετε εγκαίρως. Φυσικά, υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνων που θα επηρεαστούν λίγο και τα δυσάρεστα θα ξεπεραστούν ευκολότερα. Οπως και να έχει, ο έρωτας θα βρίσκεται στο στόχαστρο μιας σκόπιμης διαδικασίας, που θα αλλάξει τη ροή της ζωής σας. Θα σας παιδέψει, θα σας ταράξει, αλλά στο τέλος θα σας δώσει την ποθητή ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στη ζωή των περισσοτέρων από εσάς θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και θα αρχίσει εποχή ερωτικής αποκατάστασης. Ομως, προτού έρθει αυτή η στιγμή, θα πρέπει να δοκιμαστούν η αντοχή, η ειλικρίνεια και η αλήθεια κάποιων ανθρώπων. Ισως να έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να είστε επίμονα σταθεροί στον έρωτά σας για κάποιο άτομο, εάν εκείνο έχει σταματήσει να σας αγαπά ή να σας είναι πιστό. Σε σας μένει το βάρος και η ευθύνη της μεγάλης απόφασης, την οποία, ακόμα και αν την πάρετε σιωπηλά, αργά ή γρήγορα είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να την υλοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσα συμβούν τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σας, παλιάς ή καινούριας, αλλά δυστυχώς δεν θα αποφύγετε να προβάλετε το εγώ σας, με σκοπό να προχωρήσετε σε κάτι που πηγάζει από μέσα σας και εκφράζει τις ενστικτώδεις ανάγκες σας στην αρένα του ερωτικού ανταγωνισμού. Οσοι αρκεστείτε σε εφήμερες σχέσεις πάρτε μέτρα ασφαλείας από κάθε άποψη, καθώς η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι δεν είναι ανάγκη να φορτωθείτε στην πλάτη σας τις έγνοιες των άλλων, αλλά ούτε να τις αφήσετε στον σύντροφό σας. Φροντίστε ή να τις μοιραστείτε ή να τις ξεπεράσετε μαζί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This