Παρουσιαστές και ηθοποιοί κατά του Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις που έκανε υπέρ του Λιγνάδη

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στη Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε τη συμπόνια και την αγάπη του προς τον προφυλακιστέο ηθοποιό σκηνοθέτη.

Δείτε επίσης: Ηλίας Ψινάκης για τον σάλο που προκάλεσε ο Σάκης Ρουβάς: «Δεν θα γινόταν, αν ήμουν μάνατζέρ του»

Ο ίδιος προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές και το γεγονός αυτό έγινε θέμα συζήτησης τόσο στα social media όσο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι παρουσιαστές των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών αλλά και δημόσια πρόσωπα
ξέσπασαν κατά του γνωστού ερμηνευτή, ο οποίος φαίνεται να στηρίζει το Δημήτρη Λιγνάδη που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, περνάει μία κόλαση.

Έλενα Ακρίτα

«Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

 

Πρωινό: Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας – Βαγγέλης Περρής – Φωτεινή Πετρόγιαννη

Το συγκεκριμένο θέμα δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Βαγγέλη Περρή να σχολιάζει: «Είναι πολύ ωραίο το κεφάλι του Σάκη, αλλά έχει μεγάλη τρικυμία. Οι σκέψεις, όπως τις διατύπωσε, με τη σειρά που τις διατύπωσε, το χρόνο που χρησιμοποίησε, ενεστώτας, δείχνει ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι κάθε κουβέντα μας σε αυτή την περίσταση βαραίνει κάποιους ανθρώπους που έχουν υποστεί το χειρότερο που μπορεί να τους συμβεί.

Έχουν υποστεί παρενόχληση και βιασμό. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, έχει πολύ ωραία οδοντοστοιχία, αλλά καλό θα είναι τα δόντια να κρατάνε τις λέξεις μέσα. Να τις περνάνε από τη διαδικασία του μυαλού και μετά να βγαίνουν».

«Τον είδαμε να χαμογελάει την ώρα που μιλούσε γι’ αυτή την ιστορία. Χαμογελούσε ενώ μιλούσε για κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Ακούσαμε τον κύριο Ρουβά να βγάζει ένα λογύδριο ακατάλυπτο, σε κανένα σημείο δεν αναφέρθηκε σε αυτούς τους ανθρώπους που τους έχει πονέσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Δεν είδαμε συγγνώμη, αν και δεν θα άλλαζε κάτι», σχολίασε η Φωτεινή Πετρόγιαννη, με την Φαίη Σκορδά να προσθέτει: «Μιλάμε για κάτι το οποίο συζητάμε τηλεοπτικά και στα social εδώ και αρκετούς μήνες. Μου κάνει εντύπωση πώς δεν ήταν προετοιμασμένος να πει κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πώς μπορείς να μπερδέψεις το έγκλημα με μία εξάρτηση; Μου κάνει εντύπωση που ο Σάκης Ρουβάς βγαίνει ζωντανά σε μία εκπομπή που δεν συνηθίζει να το κάνει, γιατί βγαίνει με απευθείας συνδέσεις…»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν δύο θέματα. Πρώτον, αν ο Σάκης Ρουβάς το έκανε σκοπίμως, δηλαδή αν ήθελε να βγει να πάρει θέση υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή αν το έκανε στοχευμένα ή αν ο Σάκης Ρουβάς, που ξέρουμε όλοι, ότι δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα. Είναι ένας άνθρωπος που όταν παρουσιάζει, παρουσιάζει με autocue, δεν έχει την επικοινωνιακή δεινότητα ο άνθρωπος.

Μήπως ήθελε να πει κάτι καλό και κάτι κακό και να πει ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει και τα έκανε σαλάτα και τα μπέρδεψε. Εγώ δεν έχω καταλήξει για το τι από τα δύο έπαθε ο Σάκης Ρουβάς. Το έκανε σκοπίμως και ήθελε να μιλήσει υπέρ του Λιγνάδη ή επειδή δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα τα έκανε χάλια; Ο Σάκης δεν είναι κολοφώνας της επικοινωνίας.

Δεν είπα εγώ ότι είναι ηλίθιος, έξυπνος είναι, απλά δεν χειρίζεται σωστά το λόγο. Δεν ξέρουμε αν ο Σάκης Ρουβάς πραγματικά ήθελε να κάνει “πλυντήριο” στον Λιγνάδη ή αν το έκανε κατά λάθος. Δυσκολεύεται, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις λέξεις, το έφερνε, το γύριζε, δεν ήταν προετοιμασμένος. Αυτός που δεν βάζει τελεία είναι αυτός που έχει χάος στο μυαλό του».

https://www.youtube.com/watch?v=Pln9rFw3Z8g

Super Κατερίνα: Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέας Μικρούτσικος

Έξαλλη όμως φαίνεται πως έγινε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μέσα από την εκπομπή της εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον τραγουδιστή.

«Θλίψη, απογοήτευση… Είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών και δεν μπορώ να πιστέψω ότι εξισώνει τους ναρκομανείς με τους παιδεραστές και στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή πάει να στηρίξει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μου είναι αδιανόητο, όλα τα επιχειρήματα ήταν λάθος. Για έναν άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στην κορυφή και υποτίθεται επηρεάζει μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου, να βγαίνει να κάνει τέτοιες δηλώσεις, στην παρούσα φάση νομίζω είναι καταστροφικό για την καριέρα του και για τον ίδιο», είπε χαρακτηριστικά.

«Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Είναι ασύστολο πλυντήριο του Λιγνάδη. Μιλάμε για την ιερή αγελάδα των ΜΜΕ και των συμφερόντων, αυτός είναι ο Σάκης», είπε στην συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σπύρος Σούλης

«Πολλοί τοξικοεξαρτημένοι (και όχι ναρκομανείς όπως πολύ λανθασμένα ειπώθηκε) έχουν υποστεί κάποιο είδος βίας, κακοποίηση, βιασμό σε νεαρή ηλικία. Δυστυχώς χρησιμοποιούν ουσίες γιατί δεν αντέχουν τον πόνο και κακοποιούν τον εαυτό τους

Οι βιαστές και οι παιδεραστές κακοποιούν τους άλλους, προξενούν τεράστια ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά και εφ’ όρου ζωής προβλήματα στα θύματα τους και ιδίως στα παιδιά, τα οποία δεν μπορούν εύκολα να συνάψουν υγιείς σχέσεις και πολλές φορές καταλήγουν στα ναρκωτικά.

Η πραγματική “τραγωδία” λοιπόν -και τεράστια προσβολή- είναι να εξισώνουμε τους τοξικοεξαρτημένους με τους παιδεραστές. Το θύμα με τον θύτη. Και να παίρνουμε ίσες αποστάσεις. Η τοξικοεξάρτηση είναι ασθένεια, η παιδεραστία είναι σεξουαλική διαστροφή, όχι εθισμός!

‘Ένας άνθρωπος μπορεί να απεξαρτηθεί. Ένας παιδεραστής δεν μπορεί να γιατρευτεί σχεδόν ποτέ. Μπορεί μόνο να μειωθεί η σεξουαλική επιθυμία -όχι εντελώς- με ειδικά κατασταλτικά φάρμακα, και μόνο για όσο λαμβάνεται η αγωγή.

Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί και ο παιδεραστής να ζει κάποιου είδους “κόλαση” αλλά δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ η κόλαση του, ούτε και θα την συγκρίνω με την αληθινή ΚΟΛΑΣΗ που έζησε και θα ζει το ανήλικο πλάσμα για μια ολόκληρη ζωή.

Οι παιδόφιλοι ξέρουν από νωρίς τι τους διεγείρει σεξουαλικά και έχουν την επιλογή να ζητήσουν βοήθεια από επαγγελματίες ψυχικής υγείας και φάρμακα. Δεν είμαστε στο 1900! Πολλοί, επιλέγουν να μην βοηθήσουν τον εαυτό τους αλλά να καταστρέψουν την ψυχή και την ζωή ενός παιδιού.

Σύμφωνα με μελέτες, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι παιδόφιλοι, αλλά δεν θα τους μάθουμε ποτέ γιατί ΕΠΕΛΕΞΑΝ να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι επειδή έχεις μια διαστροφή αυτόματα δεν έχεις και τον έλεγχο.

Ας μας κάνουν τη χάρη, λοιπόν, να πηδήξουν από το μπαλκόνι όσοι επιλέγουν να μην ζητήσουν βοήθεια αλλά επιλέγουν να βιάσουν παιδιά.

Τέλος, έχω μια τεράστια αγκαλιά, κατανόηση, ενσυναίσθηση, σεβασμό, φροντίδα και άπειρη αγάπη για τα πονεμένα τοξικοεξαρτημένα άτομα, για τα κακοποιημένα παιδιά και για όλους όσοι έχουν υποστεί βία, πόνο και κακοποίηση. Δεν έχω καμία αγκαλιά και ΚΑΘΟΛΟΥ αγάπη ή κατανόηση για βιαστές και για παιδεραστές. Συγχωρήστε με, δεν είμαι Θεός», έγραψε ο Σπύρος Σούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Σπύρος Μπιμπίλας

Την στεναχώρια του εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», για το γεγονός ότι την ώρα που πάει να καθαρίζει ο χώρος βγαίνοντας στην επιφάνεια η αλήθεια, ορισμένοι εθελοτυφλούν.

Δείτε επίσης: Μπιμπίλας για δηλώσεις Ρουβά υπέρ Λιγνάδη: «Τι παιχνίδι παίζεται;»

«Δεν είναι μόνο ο Σάκης Ρουβάς που έχει εκτεθεί, έχουν εκτεθεί πολλοί. Με τη στάση τους είναι σαν να είναι πλάι σε αυτόν που καταγγέλλεται και αυτό εμένα με απωθεί. Ναι μεν υπερασπίζομαι το τεκμήριο αθωότητας, αλλά εδώ έχουμε πάρα πολλές καταγγελίες.

Όταν είναι πάρα πολλές οι καταγγελίες, πρέπει να μπαίνεις σε σκέψεις. Είναι πρόβλημα του Σάκη Ρουβά και θα πρέπει να το ψάξει καλύτερα. Έχω στεναχωρηθεί.

Δεν μπορεί να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό τόσες μάχες για να βγει η αλήθεια και τώρα τελευταία να έχουν βγει τόσοι πολλοί άνθρωποι και να εκφράζουν αυτή την αγάπη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

https://www.youtube.com/watch?v=LXA5Tjns3ak

Τζώνυ Θεοδωρίδης

Καταπέλτης όμως ήταν και ο Τζώνυ Θεοδωρίδης ο οποίος δήλωσε πως: «Αν κάποιοι αγαπούν τόσο πολύ τον Δημήτρη Λιγνάδη, γιατί δεν τον παίρνουν σπίτι τους να τους φυλάει τα παιδιά; Απλό! Αν ακούσει ένα παιδί ότι υποστηρίζεις έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι βιαστής, τι θα σκεφτεί αυτό το παιδί; Ας μπούμε στη θέση ενός παιδιού, που βλέπει αυτή τη δήλωση, το οποίο παιδί καταλαβαίνει πολλά, τι θα σκεφτεί; Εντάξει, μπορώ να το κάνω κι εγώ, άρα λοιπόν, μια χαρά».

https://www.youtube.com/watch?v=MOgEO4eMepQ&feature=emb_logo

Σωτήρης Χατζάκης

Το συγκεκριμένο γεγονός κλήθηκε να σχολιάσει και ο Σωτήρης Χατζάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», o οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι: «Έχουμε μία ιστορία που πάει να νομιμοποιήσει τον φόβο του κόσμου ότι δεν θα επικρατήσει το σωστό και το δίκαιο. Αυτό σημαίνει ότι κλείνουν το μάτι στην εξουσία, θα βάλουμε μηχανισμούς και στο τέλος δεν θα μπορέσετε να βγάλετε τίποτα και η ιστορία θα ξαναγίνει.

Σαν πολίτη με θυμώνει η δήλωση του Ρουβά. Διεγείρει μια αντίδραση σε μένα να τον ρωτήσω: “Ρε φίλε, η πρώτη σου θέση είναι ότι αγαπάς τον θύτη”.

Ήταν άστοχη η δήλωση.

Θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε αυτή την περίοδο. Ο,τιδήποτε πούμε εμείς έχει στόχο τους δικαστές. Υπάρχει προσπάθεια να “ξεπλυθεί” μία κατάσταση, να επικρατήσει η βία και η οποιαδήποτε παραβατικότητα.

Να σας πω και κάποια άλλα παραδείγματα για να δείτε πόσο φοβάμαι αυτή τη σύμπτωση των δηλώσεων αυτών με την έναρξη της δίκης

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η υπόθεση του αντιπροέδρου του ΣτΕ που πιάστηκε με εραστές πρόσφυγες και κοκαΐνη και έχει εξαφανιστεί. Ποιος τον προστατεύει; Γιατί έχει χαθεί από το πλάνο.

Παίκτης ριάλιτι κατηγορείται για παρενόχληση και προβάλλεται από κανάλι σαν να είναι ένας ήρωας σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Είναι και πολύ σοβαρό και κακόγουστο και βλαπτικό για την κοινωνία.

Είμαι θυμωμένος πολίτης, με αυτή την ιδιότητα σας μιλώ.

Αν επικρατήσει η άποψη ότι όποιος εισχωρεί στην παραβατικότητα και απαλλαγεί σημαίνει ότι η εξουσία έχει τρόπους να δηλητηριάζει την κοινωνία»

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Την δική του τοποθέτηση για το θέμα έκανε και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος αποκάλυψε πως: «Είδα στο twitter ένα #cancel_rouvas και πάτησα να δω τι είναι και είδα όλη αυτή την κατάσταση. Ο καθένας έχει τη δικιά του άποψη και είναι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέει. Εγώ δεν περιμένω τίποτα άλλο παρά μία καταδίκη. Και ο αδερφός μου να ήταν, και η μάνα μου να ήταν και πάλι καταδίκη θα ήθελα. Δε θα κάτσω να πλέξω το εγκώμιο για κανέναν αν έχει έναν έντιμο πρότερο βίο ή αν μου έχει φερθεί εμένα καλά.

Δεν έχει σημασία το δέντρο, αλλά το δάσος. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης αλλά αρκετοί. Ήρθε η ώρα να μπουν όλοι στη θέση τους. Δεν παίρνει το πράγμα πια άλλη νοθεία, είτε να νερώσουμε το κρασί. Πρέπει το πράγμα πια να φτάσει σε ένα τέλος και να υπάρχει και διαρκής υπενθύμιση για τα επόμενα χρόνια. Επειδή ξεχνάμε εύκολα, μπορεί τώρα να πληρώσει τη νύφη ένας ή δύο ή τρεις που είναι οι θύτες και άλλοι μετά από χρόνια να ξεπεταχτούν και να είναι πιο έτοιμοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This