Η Άννα Ζένιου αποκάλυψε αν έχει σχέση με τον Αλέξη Παππά

Βρήκε τελικά ο ηθοποιός τον έρωτα στην δεύτερη φιναλίστ του «Bachelor»;

Must Read

Ο Αλέξης Παππάς όσο ήταν στο Bachelor είχε έρθει κοντά με ορισμένες από τις κοπέλες που τον διεκδικούσαν, όμως εκείνος αποφάσισε πώς το πλευρό του θα ήθελα να σταθεί Αθηνά New York.

Η σχέση τους όμως, λίγο μετά τον τελικό του reality, τελείωσε άδοξα, καθώς τους χώριζε η απόσταση. Το χωρισμό του μάλιστα επιβεβαίωσε και η ίδια η Αθηνά με την φωτογραφία που ανάρτησε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φήμες ωστόσο θέλουν τον ηθοποιό να έχει συνάψει σχέση με τη δεύτερη επιλογή του δηλαδή την Κύπρια Άννα Ζένιου, καθώς πρόσφατα εθεάθη μαζί στην Κύπρο.

Για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι μίλησε η Άννα Ζένιου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η οποία επισκέφθηκε όλως τυχαίως την Ελλάδα.

«Έχω κάποια επαγγελματικά σχέδια και βρίσκομαι στην Ελλάδα καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά και δεν νομίζω ότι κάποιος μέσα από αυτές τις φωτογραφίες βγάζει συμπέρασμα ότι είμαι μαζί με τον Αλέξη Παππά. Έχουμε επαφές με τον Αλέξη σε ανθρώπινο επίπεδο», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είδα την ανάρτηση της Αθηνάς New York, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έχω και καθαρή εικόνα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Αθηνά είναι στην Αμερική και ότι δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ασχολήθηκα καθόλου. Γενικά στη ζωή μου δεν κάνω πισωγυρίσματα. Ίσως να είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο Αλέξης διάλεξε την Αθηνά».

«Όταν είσαι μήνες μαζί με έναν άνθρωπο και ζεις έντονες στιγμές θέλεις να μάθεις για αυτόν αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν συζητήσαμε για την Αθηνά και το Bachelor με τον Αλέξη. Δεν ήθελα να μάθω» κατέληξε η Άννα Ζένιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This