Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Έσπασαν τη σιωπή τους για την δικαστική διαμάχη που έχουν

«Θα περιμένω την δικαίωση και θα είμαι εδώ μέχρι τέλους» 

Must Read

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Σοφία Παυλίδου το 2018 κατήγγειλε τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό. Ο εν λόγω ηθοποιός από τη μεριά του έκανε μήνυση στην συνάδελφό του για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για επικίνδυνη σωματική βλάβη με αποτέλεσμα να κάτσει πρώτη στο ειδώλιο η Σοφία Παυλίδου.

Η γνωστή ηθοποιός θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση της, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο όπου εξηγούσε ότι: «Το βίντεο αυτό γίνεται για όλους εσάς που παρακολουθείτε τη δικαστική μου διαμάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια και που τις τελευταίες ημέρες ακούσατε μέσα από τα μέσα ενημέρωσης ότι υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση Παυλίδου. Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μου στέλνετε, με συγκινείτε πάρα πολύ και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτά τα μηνύματα.

Πράγματι πριν ένα μήνα δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τον εισαγγελέα να παραστώ στο δικαστήριο ως κατηγορούμενη, καθώς ο άνθρωπος που έχω μηνήσει, έχει κάνει και αυτός μια καταγγελία 2,5 μήνες μετά και με κατηγορεί ότι του προκάλεσα σωματικές βλάβες. Μάρτυρας στη μήνυση αυτή είναι μόνο ο ίδιος.

Αμέσως επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και με διαβεβαίωσε ότι η δίκη αυτή δεν μπορεί να γίνει, αν δεν γίνει η δική μου που προηγείται και χρονικά. Δεν υπάρχει κάποια ανατροπή. Τα πράγματα συνεχίζουν όπως έχουν. Περιμένουμε. Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο που μας ακούει ότι αν του συμβεί κάποια παραβατική συμπεριφορά να μην του περάσει από το μυαλό να μην απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη. Να μην σκεφτεί ότι και η Παυλίδου που το ανέφερε αμέσως περιμένει 4 χρόνια. Εγώ δεν χάνω την πίστη μου στην δικαιοσύνη. Θα περιμένω την δικαίωση και θα είμαι εδώ μέχρι τέλους» 

https://www.instagram.com/tv/CaCsbQLqc1k/?utm_source=ig_embed

O Μάνος Παπαγιάννης από την μεριά του εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες της συναδέλφου του και αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την υπόθεση αφήνοντας την δικαιοσύνη να κάνει το έργο της.

«Ως προς το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το έτος του 2018 στο θέατρο “ΧΥΤΗΡΙΟ” με εμπλεκόμενα μέρη εμένα τον ίδιο και τη συνάδελφό μου Σοφία Παυλίδου σας δηλώνω ότι έχω ήδη από ετών προσφύγει στη δικαιοσύνη αρνούμενος συλλήβδην το περιεχόμενο της μηνύσεως της ως άνω ηθοποιού εναντίον μου και έτι δε περαιτέρω την έχω μηνύσει για τα ποινικά αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Εναντίον μου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα ποινικά αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης. Η υπόθεσή μας ήδη εκκρεμεί Ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με σεβασμό περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή. Έχω αποφασίσει να απέχω από οποιαδήποτε τοποθέτηση ή σχολιασμό σχετικά με την επίδικη υπόθεση αφήνοντας τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This