Γιατί ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ενθουσιασμένος με το «MasterChef»

Must Read

Τη στιγμή που το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για το «MasterChef», σχετικά με το μέλλον του reality τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2023-2024, καθώς, όπως λέγεται, το κανάλι «τσεκάρει» την τηλεθέαση του reality, ο δημοφιλής σεφ Ηλίας Μαμαλάκης δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους κριτές Κοντιζά, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη!

Ο γνωστός μάγειρας δήλωσε ενθουσιασμένος με το «MasterChef», ενώ χαρακτήρισε «ντροπή» το «Game of Chefs» και «μίζερο» το «Top Chef»: «Το MasterChef το παρακολουθώ σχολαστικά. Eχει ευγένεια και χιούμορ. Πήγα στο “MasterChef” σαν κριτής στο θέμα της ελληνικής κουζίνας. Eμεινα ενθουσιασμένος. Μια παραγωγή που δεν της λείπει τίποτα. Οι κριτές είναι εξαιρετικά παιδιά και πέρασα φανταστικά μαζί τους. Το “Top chef”, το οποίο είναι αυτό που έκανα εγώ το 2010, ήταν μια πάρα πολύ τσιγκούνικη παραγωγή και είχε αγέλαστους κριτές, παρόλο που και οι τρεις είναι κορυφαίοι μάγειροι. Hταν μια εκπομπή λίγο μίζερη. Από την άλλη, το “Game of chefs”, στο οποίο πήγα και για κριτής στο πρώτο επεισόδιο, ήταν μια εξαιρετικά πειθαρχημένη εκπομπή, όπου κανένας δεν έβλεπε κανέναν».

«Δηλαδή, εγώ δεν είδα ποτέ τους διαγωνιζόμενους και τους βασικούς κριτές. Αυτό το format δεν ταίριαζε καθόλου στη νοοτροπία του ελληνικού ταμπεραμέντου. Hταν ένα στεγνό πράγμα. Για εμένα ήταν ντροπή. Μας είχανε μαντρωμένους, μας βάλανε στις θέσεις μας, δεν είδαμε ποτέ αυτούς που μαγειρεύανε» πρόσθεσε ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλώντας στο «Λοιπόν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This