Κόνι Μεταξά: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τον αρραβώνα της με τον Μάριο Καπότση

«Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη μαζί του από την μέρα που τον γνώρισα»

Must Read

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της διανύει η Κόνι Μεταξά, καθώς ο αγαπημένος της Μαριος Καποτσης της έκανε πρόταση γάμου.

Η νεαρή τραγουδίστρια Θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανάρτησε ένα χιουμοριστικό βίντεο με εκείνη όπου φαίνεται να έχει βγει στους δρόμους και να φωνάζει πως αρραβωνιάστηκε.

Η ευχάριστη αυτή είδηση ήταν ένα από τα θέματα των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών όπου η παρουσιάστρια του «Mega Star» έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά είχαμε συζητήσει γενικά το ενδεχόμενο. Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο. Ήταν μαζί μας και οι φίλοι μας, η Στεφανία και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος. Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη μαζί του από την μέρα που τον γνώρισα. Το λέω με την καλή έννοια. Ο μπαμπάς με την μαμά μου ήταν χαλαροί με την πρόταση γάμου, τους το είπαμε εκείνη την ώρα», είπε χαρακτηριστικά στο «Breakfast @ Star»

η κόρη του Λευτέρη Πανταζή μίλησε και στις εκπομπές «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και «Πρωινό» και αποκάλυψε πώς ο γάμος της με τον πολίστα της καρδιάς της θα γίνει αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This