Ρουσσέτος Δημήτρογλου: «Kαι 1.000.000 ευρώ να μου έδιναν, δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον αδερφό του Κωνσταντίνο»

«Ροκ» κεραυνοί από τον μαέστρο του Παντελίδη

Must Read

Έξι χρόνια συμπληρώθηκαν πρόσφατα από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και ο ροκάς μαέστρος του Ρουσσέτος Δημήτρογλου, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του συγκροτήματός 1550, δήλωσε πως δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον αδερφό του εκλιπόντος Κωνσταντίνο, ακόμα και για όλα τα λεφτά του κόσμου!

«Καταρχάς δεν μου έγινε καμία πρόταση, ξεκινάμε από εκεί» είπε αρχικά στον Τάσο Τρύφωνος, που μίλησε μαζί του για λογαριασμό κυπριακής εκπομπής. «Δεύτερον, ξέρανε πως δεν είχα σχέση μαζί τους και γνωρίζανε οι άνθρωποι πως και ένα 1.000.000 ευρώ να μου έδιναν, όσα κι αν μου δίνανε, δεν θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο. Διότι γενικά η όλη κατάσταση μετά την απώλεια του Παντελή δεν μου άρεσε και γιʼ αυτό εγκατέλειψα και τα τραγούδια του… Δεν μου άρεσε όπως κινήθηκε όλο αυτό το πράγμα…» εξήγησε στη συνέχεια ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου, o οποίος μετά τον χαμό του Παντελίδη είχε ενορχηστρώσει κάποια κομμάτια που είχε αφήσει πίσω του ο τραγουδιστής και κυκλοφόρησαν από την εταιρία του με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του.

Σε διευκρινιστικό ερώτημα που τέθηκε στον «Mr. 1550» αν δεν του άρεσε το πώς κινήθηκαν τα πράγματα από την πλευρά της οικογένειας Παντελίδη ή της εταιρίας, εκείνος σχολίασε: «Από όποιον κατεύθυνε αυτό το πράγμα, δεν ξέρω, η οικογένεια το κατεύθυνε; Η δισκογραφική εταιρία; Δεν ξέρω ποιος το κατεύθυνε όλο αυτό, δηλαδή να βγαίνουν CDs, τραγούδια όλη την ώρα από έναν άνθρωπο που έχει φύγει. Εγώ δεν λέω τη λέξη “εκμετάλλευση”, εγώ λέω πως δεν μου άρεσε όπως το σχεδιάσανε».

Ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου αναφέρθηκε, επίσης, στα γεγονότα μία εβδομάδα πριν από τον θάνατο του Παντελίδη, με τις αντιδράσεις που υπήρξαν για το τραγούδι με την «γκόμενα στα Κατεχόμενα», το οποίο απέσυρε τελικά ο καλλιτέχνης. «Ο Παντελής ήταν πάρα πολύ άσχημα εκείνη την εβδομάδα. Δεν έπρεπε να είχε ασχοληθεί καθόλου, γιατί όλα αυτά ήταν ψεύδη και κατασκευασμένα πράγματα για να πουλήσουν. Ο,τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις εκπομπές και θα έπρεπε να ντρέπονται» σημείωσε καυστικά ο ροκάς μαέστρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This