Γρηγόρης Πτεράκος για Καπουτζίδη: «Aναρωτιέται γιατί έχει τα λιγότερα δικαιώματα;»

«Τα δικά σου δικαιώματα έχουν εδώ και καιρό αποκατασταθεί»

Must Read

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων τα οποία φαίνεται να μην είναι τα ίδια με εκείνα των ετερόφυλων.

Ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έχει εκφράσει πάμπολλες φορές την αντίθεσή του για τα μέτρα της κυβέρνησης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολίασε τα όσα έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα στη χώρα μας, βάζοντας στο στόχαστρο τον ηθοποιό, ο οποίος σύμφωνα με τον τραγουδιστή δεν έχει ενδιαφερθεί για τα δεινά της χώρας μας παρά μόνο για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Ο Καπουτζίδης αναρωτιέται γιατί έχει, λέει, τα λιγότερα δικαιώματα; Μήπως δεν ξέρει για μένα ότι δεν έχω δικαίωμα να μπω να φάω σ ένα ταβερνάκι, να ακούσω live μουσική ή να τον δω στο θέατρο; Μήπως δεν ξέρει για 7000 υγειονομικούς ότι δεν έχουν δικαίωμα να πάνε στη δουλειά τους και να ταΐσουν τα παιδιά τους;

Μήπως δεν ξέρει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου ούτε καν στα κοινωνικά μας δίκτυα και τρώμε λογοκρισία; Μήπως δεν ξέρει ότι στον Βόβολη αφαίρεσαν την άδεια και στον καθηγητή Κούβελα ασκείται δίωξη απλά επειδή εκφέρουν επιστημονική άποψη διαφορετική απ’ της δικτατορίας;

Μήπως δεν ξέρει ότι οι ηλικιωμένοι μας δεν έχουν δικαίωμα να επιβιώσουν γιατί τρώνε πρόστιμο 100 ευρώ έχοντας σύνταξη 450; Πες μια κουβέντα και γι αυτά τα δικαιώματά βρε αδερφούλη μου. Τα μεγάλα, τα βασικά, τα αυτονόητα… Τα δικά σου δικαιώματα έχουν εδώ και καιρό αποκατασταθεί. Δόξα τω Θεώ τα πας πολύ καλά. Για την τρέλα που ζούμε τίποτα;;;; Κουβέντα;;;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This