Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ήμουν άστεγος για περίπου δύο μήνες»

«Υπήρχαν μέρες που δεν έτρωγα, πολλές φορές πήγαινα και έπινα αυτά που περίσσευαν από τα τραπέζια»

Must Read

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης γεννήθηκε στο Λίβανο, όπου και έζησε τα πρώτα εφτά χρόνια της ζωής του. Ο γνωστός ηθοποιός στην πραγματικότητα ονομάζεται Ζαν Πιέρ Καϊρούς το καλλιτεχνικό του επώνυμο, το Θεοδωρίδης, είναι το επώνυμο του Έλληνα παππού του.

Ο εν λόγω ηθοποιός ερμήνευσε χαρακτηριστικούς ρόλους και σε τηλεοπτικές σειρές, κυρίως του Νίκου Φώσκολου κατά τη δεκαετία του ’90, από τους οποίους έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό. Αυτό όμως που δεν γνώριζαν πολλοί είναι ότι έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Για την ζωή του αλλά και για την πορεία της καριέρας του μίλησε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου αποκάλυψε ότι: «Με έχουν βαπτίσει είναι Ζαν Πιερ. Τζώνυ Θεοδωρίδης είναι το καλλιτεχνικό. Ξεκίνησα να δουλεύω από τα 14 ως βοηθός ηλεκτρολόγου, πήγαινα σε μια κάβα, έγινα λαντζέρης σε ένα μαγαζί. Κάποιες φορές ήταν επιλογή μου να απέχω από την ελληνική μυθοπλασία, κάποιες όχι. Είχα την επιλογή να διαλέξω λόγω του ότι κάνω και άλλη δουλειά. Θεωρώ ότι επειδή το θέατρο δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να ζήσεις, πάντα πρέπει να έχεις μια δεύτερη δουλειά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το μόντελινγκ μπήκε τυχαία στη ζωή μου. Ένας φίλος μου, μου είπε να κάνω μια διαφήμιση και στη συνέχεια έκανα και άλλες. Στη συνέχεια έφυγα για το εξωτερικό, πήγα στο Μιλάνο και δούλεψα για λίγο εκεί.

Υπήρχαν κάποιες ατυχίες και γύρισα πίσω. Καθυστέρησαν κάποιες πληρωμές και έμεινα για αρκετό διάστημα στο δρόμο. Ήμουν άστεγος, γιατί δεν μπορούσα να πληρώσω το ξενοδοχείο. Μας κράτησαν τα ρούχα μέχρι να πληρώσουμε το ξενοδοχείο. Μετά από πολύ καιρό πήγαν όλα καλά. Κοιμήθηκα στο δρόμο γύρω στους δύο μήνες.

Δεν υπήρχαν χρήματα για τη διατροφή. Υπήρχαν μέρες που δεν τρώγαμε. Ήμουν με ένα φίλο μου Αμερικανό. Τρώγαμε κάτι μπισκότα και αυτό ήταν όλο. Το πιο δύσκολο ήταν ότι επειδή δεν πίνεται το νερό του Μιλάνου, δεν είχαμε να πιούμε νερό. Πολλές φορές πηγαίναμε και πίναμε αυτά που περίσσευαν από τα τραπέζια».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με την Κάτια Δανδουλάκη στην σειρά «Λάμψη».

«Οι ερωτικές σκηνές στη Λάμψη με είχαν αγχώσει γιατί δεν ήξερα την Κάτια Δανδουλάκη. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά. Το πρώτο μας γύρισμα που υποτίθεται ότι προσπαθούσα να τη σώσω από ένα υπόγειο, με είχε αγχώσει γιατί ήθελα να τα καταφέρω» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την δικαστική διαμάχη που έχει με το Νίκο Φώσκολο επειδή κάποια επεισόδια της σειράς προβλήθηκαν στο εξωτερικό διεκδικώντας μερίδιο αμοιβής του για πνευματικά δικαιώματα, δήλωσε πως: «Με τον δικηγόρο μου έχουμε προσφύγει στον Άρειο Πάγο και τελειώνουμε μετά από αρκετά χρόνια, έχοντας κερδίσει κάποια δικαστήρια. Υπήρξαν επαφές με τον Νίκο Φώσκολο από τότε που ξεκίνησε, η δικαστική διαμάχη, αλλά είμαι ανένδοτος. Δεν επιτρέπω να με κοροϊδεύουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This