Καρολίνα Πελενδρίτου: Η «πριγκίπισσα της πισίνας» πάει «Σασμό»

Η αθλήτρια που δεν έχει όρασηθα βοηθήσει την... τυφλή σύντροφο του Μανώλη

Must Read

Η Κύπρια τρεις φορές χρυσή παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση Καρολίνα Πελενδρίτου μπαίνει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», σε ρόλο-έκπληξη (για μόνο ένα επεισόδιο), δίνοντας μήνυμα ζωής και ελπίδας!

Η σπουδαία αυτή αθλήτρια της κολύμβησης, που στα 16 της έχασε την όρασή της αλλά δεν το έβαλε κάτω, θα εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha με σκοπό να βοηθήσει τη νέα κοπέλα του Μανώλη (Στρατής Χατζησταματίου), τη φοιτήτρια Κλαίρη (Ευθαλία Παπακώστα), η οποία είναι τυφλή.

Η «πριγκίπισσα της πισίνας», όπως αποκαλούν στην Κύπρο την Καρολίνα για τις επιδόσεις της και την ομορφιά της, έχει καταφέρει να κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες (Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008, Τόκιο 2021), ένα αργυρό (Λονδίνο 2012) και δύο χάλκινα (Πεκίνο 2008, Τόκιο 2021), ενώ έχει καταρρίψει 19 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ στα 50, 100 και 200 μέτρα πρόσθιο!

Στη ζωή της φύλακας άγγελός της είναι ο αθλητικογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου, με το ζευγάρι να δίνει ένα ξεχωριστό μήνυμα αγάπης και αφοσίωσης! Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει χτίσει με τον σύζυγό της.

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Σίγουρα, όταν υπάρχει ένα πρόβλημα αναπηρίας, δεν είναι και για τον άλλον εύκολο να το αποδεχτεί. Είναι πολύ σημαντικό εμείς να δείχνουμε στους άλλους πώς θα μας συμπεριφερθούν. Αν ήμουν ένας άνθρωπος που γκρίνιαζα και ήμουν κλεισμένη στο σπίτι, θα υπήρχε πρόβλημα. Αντιθέτως, είμαι πολύ ανεξάρτητη, προσπαθώ να μην επιβαρύνω τους υπόλοιπους. Και αν αυτοί που είναι δίπλα μας το βλέπουν αυτό, νιώθουν κι αυτοί καλύτερα. Με τον Δημήτρη η σχέση μας είναι πολύ ειλικρινής και νομίζω ότι μόνο αυτό πρέπει να έχουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Σεβόμαστε ο ένας τη ζωή του άλλου» είχε πει η Κύπρια αθλήτρια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This