Σάλος με τις αποκαλύψεις της Μηνοδώρας Σαρρή: «Έσπρωχνε το κεφάλι μου στα γεννητικά του όργανα»

Ρίχτερ» στα ντεφιλέ με τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση - Ξεμπρόστιασε έκφυλο 65χρονο «μάνατζερ»

Must Read

Της κακομοίρας στον χώρο του modeling μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις της «Espresso» και τις καταγγελίες της Μηνοδώρας Σαρρή, με την εστεμμένη καλλιστείων να βγάζει στο φως τον βίο και την πολιτεία 65χρονου «μάνατζερ»!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Οσα είπε το 20χρονο μοντέλο για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε όταν ήταν ανήλικη έχουν προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο της εγχώριας πασαρέλας και των καλλιστείων, με πολλούς να λένε πως πλέον ήρθε η ώρα να ξεβρομίσει ο χώρος από τα σεξουαλικά αρπακτικά που καταστρέφουν τα όνειρα κοριτσιών που θέλουν να κάνουν καριέρα στα ντεφιλέ!

Ο διοργανωτής Καλλιστείων Νίκος Μπάμπαλης, μιλώντας στην «Espresso» με αφορμή τις καταγγελίες της Σαρρή, σημειώνει: «Αξίζουν πολλά μπράβο στην κοπέλα, που βρήκε το θάρρος και μίλησε δημόσια για όλα όσα πέρασε στα χέρια του συγκεκριμένου “κυρίου”. Επιτέλους ο χώρος του modeling και της μόδας θα πρέπει να ξεβρομίσει! Την κοπέλα τη γνωρίζω προσωπικά, μιας και είχε πάρει μέρος με επιτυχία στα καλλιστεία που διοργανώνω και πρόκειται για ένα ηθικό πλάσμα. Η Μηνοδώρα έκανε την αρχή! Τώρα πρέπει να βγούνε και να μιλήσουν κι άλλα μοντέλα που έχουν δεχθεί σεξουαλικές επιθέσεις από τον κάθε λογής απατεώνα του χώρου!»

«Αρπακτικό»

Οσα εξομολογήθηκε το 20χρονο μοντέλο στην «Espresso» αναφορικά με τη δράση του 65χρονου «μάνατζερ» στην Κρήτη, που πήγε να εκμεταλλευτεί τα όνειρά της επιχειρώντας να ασελγήσει πάνω της, είναι όντως σοκαριστικά. Σοκαριστικά γιατί ένα κορίτσι με όνειρα βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα σεξουαλικό αρπακτικό! «Ημουν μαθήτρια της γ’ λυκείου, 17 ετών, και μέσα από έναν κοινό γνωστό μού σύστησαν έναν άνδρα, περίπου 65 ετών, που, όμως, μου είπαν πως ασχολείται με τον χώρο της μόδας και του modeling. Στο πρώτο μας ραντεβού μου είπε ότι θα γίνει μία επίδειξη μόδας σε ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα και πως θα μπορούσε να με βάλει να συμμετέχω» είχε εξομολογηθεί χθες η Σαρρή, ξεδιπλώνοντας όσα εφιαλτικά έζησε:

«Στο σπίτι του μου ζήτησε να βγάλω το πάνω μέρος από το μαγιό μου για να μετρήσει το μπούστο μου. Εγώ ντράπηκα, αισθάνθηκα πολύ άσχημα και το έκανα στο πλάι, εφόσον τον είχα πιστέψει. Πήρε τη μεζούρα και έτσι όπως με μετρούσε άρχισε να με θωπεύει! Επαθα σοκ! Επειτα από κάποιες ημέρες και ενώ δούλευα στο μαγαζί μού είπε ότι μου έχει κλείσει δουλειές στην Αθήνα για φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας. Μου ζήτησε να πάω σπίτι του ξανά για να μου δείξει βίντεο από πασαρέλες και να μιλήσουμε, και πως θα ήταν εκεί και η μητέρα του, οπότε φαντάστηκα ότι δεν θα συνέβαινε κάτι κακό. Πήγα σπίτι του και ήταν μόνος του, λέγοντάς μου ότι η μητέρα του θα έρθει σε λίγο. Συνέχισε να μου τονίζει πως με την αξία μου δεν θα μπορέσω να γίνω μοντέλο και πως θα πρέπει να κάνω θυσίες, λέγοντας επιτακτικά ότι απόψε θα μείνω εκεί και πως δεν θα πάω σπίτι μου. Ξαφνικά άρπαξε το χέρι μου και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα. Πήγα να φύγω και όσο αντιδρούσα αυτός άρχισε να κατεβάζει το παντελόνι του κάνοντας άσεμνες πράξεις μπροστά μου και, κρατώντας σφικτά τα χέρια μου, προσπαθούσε να βάλει το κεφάλι μου προς τα εκεί! Εβαλα τα κλάματα, κατάφερα να πάω να πάρω το κινητό μου, λέγοντάς του ότι ο πατέρας μου είχε χτυπήσει στο κεφάλι και πως πρέπει να φύγω. Τότε μόνο συγκινήθηκε και με άφησε να φύγω από την κόλαση που ζούσα!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This