Αναστάσιος Ράμμος: «Είμαι καραγκιόζης, γι’ αυτό μου το πρότειναν»

«Τη Ζαρίφη τη λατρεύω, είναι το κορίτσι μου»

Must Read

Στα γυρίσματα του «Total Black Out» βρίσκεται ο Αναστάσιος Ράμμος, καθώς θα είναι κεντρικός παρουσιαστής.

Για την πρόταση αυτή μίλησε ο νεαρός τραγουδιστής στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε ότι: «Δεν το έχω ξανακάνει, αλλά πιστεύω ότι θα πάει καλά. Έχω ξαναβρεθεί με φίδια, κατσαρίδες και σκουλήκια. Ο Νίκος Κοκλώνης μου έκανε την πρόταση. Είμαι καραγκιόζης, γι’ αυτό μου το πρότειναν. Θέλει να είσαι λίγο τρελός αυτό το concept»

«Τα φίδι και οι βελόνες είναι οι μεγαλύτεροί μου φόβοι», πρόσθεσε στη συνέχεια ενώ όσον αφορά τις διαφορές με το προηγούμενο παιχνίδι σχολίασε πως: «Θα είναι απόλυτο σκοτάδι. Θα λιποθυμήσουν από το σπίτι τους».

Αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την Κατερίνα Ζαρίφη, δήλωσε πως: «Την αγαπώ σαν να είμαι εγώ. Δεν έχουμε ερωτική σχέση. Τη λατρεύω, είναι το κορίτσι μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This