Στενή παρέα για τη Μελίνα Τραυλού και τον πρώην σύζυγο της Μαρίας Μπακοδήμου

Must Read

Φίλοι ή κάτι περισσότερο; Αυτό είναι το ερώτημα που «παίζει» στα κοσμικά πηγαδάκια στην αθηναϊκή society όσον αφορά τη νεοεκλεγείσα πρόεδρο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Η πρόσφατη εκλογή της γνωστής και low profile κυρίας της ναυτιλίας στο τιμόνι της ένωσης έδωσε αφορμή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως η στενή παρέα που κάνουν το τελευταίο έναν χρόνο ο γοητευτικός επιχειρηματίας Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μελίνα Τραυλού. Αν και η πανδημία έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους, η στήλη τούς έχει εντοπίσει αρκετά συχνά, σε χαλαρή και χαρούμενη διάθεση, να δειπνούν σε γνωστά εστιατόρια, αλλά και το καλοκαίρι μαζί σε κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Φλερτ ή κάτι περισσότερο, ο χρόνος θα το δείξει…

Μητέρα μιας κόρης, την οποία λατρεύει η πρόεδρος, πατέρας δύο γιων από τον γάμο του με τη Μαρία Μπακοδήμου ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, δείχνουν να έχουν «χημεία».

Τομή στην ιστορία του ελληνικού εφοπλισμού, πάντως, αποτελεί η εκλογή -πρώτη φορά- μιας γυναίκας στην προεδρία της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, η οποία μετρά περισσότερα από 100 χρόνια ύπαρξης. Η Μελίνα Τραυλού αναδείχθηκε πρώτη σε αριθμό ψήφων μεταξύ 42 υποψηφίων στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της ένωσης. Με καταγωγή από την Κεφαλλονιά, η Μελίνα Τραυλού προέρχεται από μία παραδοσιακή εφοπλιστική οικογένεια, καθώς είναι κόρη του αείμνηστου Νίκου Τραυλού, ιδρυτή της Neptune Lines, και της γλύπτριας Μαρίτσας Τραυλού. Αγαπημένη φίλη της Μαρέβας Μητσοτάκη, η Μελίνα Τραυλού έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά σε πρωτοβουλίες ως μέλος της Εndeavor Greece, αλλά και με τον καθοριστικό της ρόλο στη δημιουργία της ΣYN- ENΩΣIΣ, «βραχίονα» κοινωνικής προσφοράς του ναυτιλιακού κόσμου. Η εταιρία Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises της οποίας ηγείται αριθμεί σήμερα 18 πλοία μεταφορικής ικανότητας έως 5.000 οχημάτων, εξυπηρετώντας 20 χώρες με πάνω από 30 κομβικής σημασίας λιμάνια στη Μεσόγειο, στη βόρεια Ευρώπη και τη Μαύρη Θάλασσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This