Σπαράζει καρδιές η Καίτη Φίνου: «Έφυγες νωρίς και εγώ ζω τις χειρότερες χρονιές της ανθρωπότητας»

«Ο κόσμος πονάει, πεινάει, πεθαίνει, αρρωσταίνει....και φως για όμορφο μέλλον δεν βλέπω...»

Must Read

Πέντε χρόνια έχουν περάσει σχεδόν από την ημέρα που Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή. Στις 27 Φεβρουαρίου ο αγαπημένος ηθοποιός θα έκλεινε τα 71 του χρόνια.

Η Καίτη Φίνου με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του αλλά και ορμώμενη για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία απ΄ όταν είχαν μεταμφιεστεί ηλικιωμένοι και έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια: «Συζητούσαμε για τα γεράματά μας….ήμουν 37 χρονών και πηγαίναμε Αυστραλία κι Ελλάδα περιοδεία….

Ένα από τα βράδια που μαζευόμασταν σ’ ένα δωμάτιό για να γελάσουμε, ήρθε η κουβέντα για τα γεράματά. Σηκώθηκε ξαφνικά όρθιος, άρχισες να περπατάς σαν γριά κι έλεγες πως έτσι θα περπατούσα και θα μιλούσα όταν θα τον επισκεπτόμουν σπίτι του στα 85 του….γελούσαμε όλοι με τις ιστορίες που λέγαμε πως θα θυμόμαστε….

Και….δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά…εσύ έφυγες νωρίς και εγώ ζω τις χειρότερες χρονιές- όχι τις δικές μου-της ανθρωπότητας. Δεν ξέρω αν “γλύτωσες” απ’ όλα αυτά τα δεινά…Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κόσμος πονάει, πεινάει, πεθαίνει, αρρωσταίνει….και φως για όμορφο μέλλον δεν βλέπω όσο κι αν είμαι αισιόδοξη στις δύσκολες καταστάσεις…

Αυτά για σήμερα Σταθάκο μου….

Θα “σου γράψω” κάποια στιγμή νεότερα, αν δεν έχω προλάβει να στα πω από κοντά….»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This