Ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντάνε για την αγωγή του Κιμούλη κατά του ΣΕΗ

Must Read

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τα τελευταία 24ωρα, ο Γιώργος Κιμούλης εκτός από την αγωγή που άσκησε κατά της Ζέτας Δούκας, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρά, έκανε αγωγή και κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, διεκδικώντας αποζημίωση για περιουσιακή και ηθική βλάβη.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» εξήγησε πως: «Η σταχυολόγηση των συνεντεύξεων των γυναικών που υποστήριξαν δημοσίως ότι υπέφεραν από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν απόφαση του ΔΣ του σωματείου μας. Θεωρώ αυτονόητο ότι εφόσον πέντε άτομα βγαίνουν και λένε ότι έχουν πρόβλημα με κάποιον, το σωματείο οφείλει να εκκινήσει διαδικασία.

Το σωματείο θεώρησε ότι προσβάλλεται όταν ένα μέλος του κατηγορείται από τόσες κοπέλες και θέλησε να μάθει την αλήθεια. Όλες οι γυναίκες που είδατε στα ΜΜΕ κλήθηκαν να καταθέσουν, και η Κατερίνα Λέχου και η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα πρακτικά όλων των καταθέσεων παραδόθηκαν στον κύριο Κιμούλη, ενώ και ο ίδιος κλήθηκε ενώπιον του πειθαρχικού του σωματείου. Ήταν απόφαση του ΔΣ να ανοίξει το ζήτημα σε σχέση με τις καταγγέλλουσες, δεν το αποφάσισα εγώ. Αυτό που συμβαίνει είναι το επόμενο στάδιο εκφοβισμού, εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, εμείς θα συνεδριάσουμε και θα κλείσουμε την υπόθεση».

«Είναι καθαρά κίνηση εκφοβισμού πριν από την τελευταία συνεδρίαση του πειθαρχικού. Ο Γιώργος Κιμούλης έχει κληθεί να απολογηθεί επί των καταθέσεων των κοριτσιών και αντί να απολογηθεί, προτίμησε να μας στείλει αγωγές.

Φυσικά και μίλησα με τον δικηγόρο μου και δεν ανησυχώ για το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ. Σε όλα τα ζητήματα που βάζει ο κύριος Κιμούλης στην αγωγή του υπάρχουν απαντήσεις με στοιχεία, λεπτομέρειες και τεκμηρίωση. Μακάρι η υπόθεση να πάει στο ακροατήριο για να μάθει η κοινωνία όλες τις λεπτομέρειες», κατέληξε.

Καταπέλτης όμως ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» τόνισε πως: «Το σωματείο περνάει μεγάλες κρίσεις με όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και θα το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αγωγή στο σωματείο και πραγματικά μας εξέπληξε. Οι ηθοποιοί συσπειρώνονται όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και λυπάμαι που δεν τους προβληματίζει»

«Το σωματείο είναι μια τεράστια αγκαλιά για όλους τους ηθοποιούς ακόμη και για τον Γιώργο Κιμούλη. Η διαγραφή του Κιμούλη είχε γίνει πριν από 23 χρόνια με πρόεδρο τότε την Άννα Φόνσου. Η διαγραφή τότε είχε γίνει για καθαρά εργασιακούς λόγους. Πιστεύω ότι η αγωγή αυτή γίνεται για κάποιο είδος εκφοβισμού, είναι σαν να στρέφεται κατά του metoo», είπε στην συνέχεια.

«Ο συνήγορος του Κιμούλη να ψαχτεί καλύτερα για τι δεν έγινε η καταγγελία τότε. Ο Κιμούλης έχει κάνει και αγωγή στο ΔΣ του ΚΘΒΕ για διαφυγόντα κέρδη λόγω του metoo».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This