Με την Παππά στην Ιταλία η Καινούργιου στη μετά Τσαγκρίδη εποχή

«Σασμό» στον χωρισμό

Must Read

Κούλουμα στην Ιταλία έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, έχοντας δίπλα της τη Δανάη Παππά.

Μπορεί οι φετινές Απόκριες να τη βρήκαν χωρισμένη οριστικά από τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο η παρουσιάστρια του Alpha δεν κάθισε στο σπίτι της να… κλαίει. Απεναντίας, «πέταξε» για τη γειτονική χώρα, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς (και οινογνωσίας!) σε Τοσκάνη και Φλωρεντία, παρέα με την τηλεοπτική Θεοδώρα του «Σασμού».

Στο ταξίδι τους τις συνόδευσε μια φίλη της Κατερίνας, η Μαρίνα Σιλβέστρου, αλλά και ο σύντροφος της Δανάης, Λάμπρος Λάζαρης, ο οποίος διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια φιλικές σχέσεις με την Κατερίνα, επομένως λειτούργησε και ως αφορμή για να έρθει εκείνη πολύ κοντά με τη σύντροφό του.

Το τελευταίο διάστημα οι κοινές έξοδοι της Κατερίνας με τη Δανάη έχουν πυκνώσει, ενώ η συχνή είναι η παρουσία της μελαχρινής ηθοποιού και στο πάνελ της κατάξανθης «Super Κατερίνας». Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ιταλία για το τριήμερο, οι δύο φίλες απόλαυσαν τις βόλτες τους, φωτογραφήθηκαν παρέα από τον Λάμπρο Λάζαρη με φόντο τα ονειρεμένα τοπία που επισκέφθηκαν, ενώ δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν και τα εκλεκτά κρασιά της Τοσκάνης.

Όπως είναι γνωστό, εξάλλου, ο οίνος ευφραίνει την καρδιά, κάτι που φάνηκε να ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση – αν κρίνουμε, δηλαδή, από τα γέλια και τις χαρές που είδαμε στα stories των δύο γυναικών.

Καλή Σαρακοστή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This