Σμαράγδα Καρύδη: «Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδιά»

«Μου φάνηκε αστείο όταν διάβασα ότι πέθανε ο μπαμπάς»

Must Read

Η Σμαράγδα Καρύδη έδειξε το υποκριτικό της ταλέντο απ’ όταν ήταν μικρό κοριτσάκι, αφού σε ηλικία τριών ετών έκανε το ντεμπούτο της στην κινηματογραφική ταινία «Ερωτική συμφωνία». Έπειτα από είκοσι χρόνια όμως έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά». Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές θεατρικές παραστάσεις ενώ την έχουμε δει και σε ρόλο παρουσιάστριας.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της ούσα επάνω στη σκηνή του θεάτρου αλλά και για τις φοβίες της γενικότερα.

«Έχω πάθει στην σκηνή κρίση πανικού και δεν υπάρχει χειρότερο. Δεν θα ξαναεπιτρέψω στον εαυτό μου να το πάθει. Έχω ένα σωρό φοβίες: τις αρρώστιες, μην πεθάνω, το αεροπλάνο, τις κατσαρίδες, είχα φωνάξει τον μπαμπά μου να σκοτώσει μια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πόσα δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του Ελένη Γκασούκα με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη την Φωτεινή.

«Δεν έχω πάρει διαζύγιο, είναι γνωστό, δεν ήταν αποκάλυψη. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος μου απέτυχε, δεν θα ξαναδοκιμάσω για να πετύχει. Είμαι και άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό και παρόλα αυτά το μυστήριο δεν το τίμησα, όπως έπρεπε, δεν θα δοκιμάσω, για να ξαναποτύχω. Η Σμαράγδα δεν ήθελε ποτέ να παντρευτούμε. Ήρθαν και κούμπωσαν πολλά πράγματα με την Σμαράγδα. Αν δεν ήταν έτσι η Σμαράγδα, το πιθανότερο δεν θα ήμασταν μαζί. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα, ήταν πως θα το πω στην Ελένη… Στην Σμαράγδα με ενοχλεί η φασαρία. Κάνει πολλή φασαρία. Για το παραμικρό μπορεί να κάνει φασαρία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει η Σμαράγδα Καρύδη η οποία αποκάλυψε πώς: «Εγώ έχω γίνει πιο ανοιχτός άνθρωπος και λόγω της ηλικίας και λόγω της σχέσης μου με τον Θοδωρή. Ο Θοδωρής δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πολύ η έκθεση. Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδιά. Μου έχει τύχει να συγχωρέσω την απιστία, νομίζω δεν θα το έκανα πια»

Όσον αφορά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πατέρα της Ντίνο Καρύδη να έχει πεθάνει, η ηθοποιός δήλωσε ότι: «Μου φάνηκε αστείο όταν διάβασα ότι πέθανε ο μπαμπάς, γενικά βλέπω την αστεία πλευρά του πράγματος. Ήταν η κωμωδία όταν είδα τίτλο «πέθανε τελικά ο Ντίνος Καρύδης; τι απαντάει ο ίδιος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This