Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά: «Γοερά πάντως κλαίω κι εγώ, αδύναμη να το βοηθήσω! Συγνώμη»

Must Read

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία δεν έχει αφήσει κανέναν αδιάφορο. Οι εικόνες που προβάλλονται καθημερινά από την εισβολή της Ρωσίας στη γειτονική της χώρα έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο.

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε και η Ρούλα Κορομηλά η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και κάνει συχνά αναρτήσεις για τα θέματα που την απασχολούν.

Αυτήν την φορά η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο – γροθιά στο στομάχι, που φαίνεται ένα παιδάκι από την Ουκρανία να περπατά ολομόναχο μέχρι τα σύνορα

«Αχ! Αυτά τα παιδιά. Αθώα θύματα ενός πολέμου. Συγκλονιστική εικόνα της πραγματικότητας. 5χρονος μ ένα παιχνίδι που σέρνει μέσα σε μια σακούλα και μια σοκολάτα στο χέρι του, περπατά μόνος του, για να σωθεί, χωριστά όπως φαίνεται από άλλες οικογένειες και κλαίει γοερά. Μόνος του θα περάσει τα σύνορα; Ποιος ξέρει. Γοερά πάντως κλαίω κ εγώ, αδύναμη να το βοηθήσω. Συγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This