Δημήτρης Παπαδημητρίου: «Ήταν πασιφανές ότι έχω μυασθένεια! Δεν έβγαινα από το σπίτι, με πήγαιναν δύο»

«Είναι σε ύφεση, δε φεύγει αυτό»

Must Read

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συνθέτες της χώρα μας. Ο εν λόγω μουσικός έχει γράψει συμφωνικά έργα, κομμάτια για σόλο όργανα και συνδυασμούς οργάνων, μουσική για θέατρο και για τον ελληνικό κινηματογράφο για την ελληνική τηλεόραση και για τηλεοπτικές σειρές στη Σουηδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και αλλού.

Το μεγάλο κοινό τον ανακάλυψε λόγω της τηλεόρασης. Γνωστός από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μέχρι σήμερα για τις εκλεκτές συνθέσεις του, που αρκετές από αυτές έντυσαν γνωστές τηλεοπτικές επιτυχίες.

Πριν λίγα χρόνια ο μου ο Δημήτρης Παπαδημητρίου διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα Myasthenia Gravis που προκαλεί βλεφαρόπτωση, τραύλισμα και κράμπες.

Για την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για την ασθένεια του μίλησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και αποκάλυψε ότι: «Ήταν πασιφανές ότι έχω μυασθένεια, οπότε δεν υπήρχε λόγος. Δηλαδή όταν εμφανιστεί ένας που κλείνει το μάτι του, τραυλίζει και τα μάτια του πηγαίνουν έτσι ας πούμε και παριστάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα;», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν έχω καθόλου ναρκισσισμό. Υπάρχει το σύνδρομο του ναρκίσσου και το ανάποδο. Δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν βγήκα εγώ αλλά το ανέφεραν. Είναι σε ύφεση, δε φεύγει αυτό. Κράτησε ένα χρόνο… Ήταν μια εποχή που δεν έβγαινα από το σπίτι, με πήγαιναν δύο. Είχα πρόβλημα στα μάτια, παθαίνεις διπλωπία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This