Η νέα φαρμακερή απάντηση της Ιωάννας Πηλιχού στον Γιώργο Λιάγκα: «Ωραίος τρόπος να ζητάς συγγνώμη! Συγχαρητήρια»

«Δικαίωμα στη μακροπρόθεσμη δεν έχω, όπως ενημερώνομαι σήμερα»

Must Read

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα Ιωάννα Πηλιχού είχε αναφερθεί στο Ελληνικό κίνημα #metoo και τις τραυματικές εμπειρίες που είχε βιώσει σε μικρότερη ηλικία και συγκεκριμένα μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί από γιατρό σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αναφερθεί και παλιότερα για αυτό το περιστατικό όμως δυστυχώς δεν είχε την αντιμετώπιση που θα έπρεπε. φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε και η ίδια, την κορόιδεψε.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει τη θέση του, θεώρησε ανήθικο από τη μεριά της ηθοποιού να το αναφέρει, δεδομένου ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις τελείως διαφορετικά απ’ ότι τότε.

Η απάντηση του παρουσιαστή φαίνεται πως δεν κάλυψε την Ιωάννα Πηλιχού και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε το δικό της σχολιασμό γράφοντας χαρακτηριστικά ότι: «Οπότε για να καταλάβω, δεν ανήθικο να σπας δημόσια πλάκα με το θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά είναι ανήθικο το θύμα 6 χρόνια μετά να θυμάται ότι έσπασες πλάκα με την ιστορία του δημόσια. Το ακούσαμε και αυτό. Οφείλω λοιπόν να έχω βραχυπρόθεσμη μνήμη, γιατί δικαίωμα στη μακροπρόθεσμη δεν έχω, όπως ενημερώνομαι σήμερα. Ωραίος τρόπος να ζητάς συγγνώμη για τη λανθασμένη στάση σου κάποια χρόνια πριν. Συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This