Απαρηγόρητος ο Παύλος Χαϊκάλης με τον χαμό του αδερφού του: «Δεν πρόλαβα να του πω όσα θα ήθελα»

Η συγκινητική αφιέρωση που του έκανε επί σκηνής!

Must Read

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Παύλος Χαϊκάλης αφού πριν λίγα 24ωρα έχασε τον αγαπημένο του αδερφό Θανάση, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Η κηδεία του μεγάλου αδερφού του ηθοποιού πραγματοποιήθηκε χθες στο Κατάκολο Ηλείας και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν εκεί με τον Παύλο Χαϊκάλη, όντας απαρηγόρητος, να δηλώνει πως: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που παρευρεθήκατε εδώ, ήταν μια στιγμή ιδιαίτερη. Καλό του ταξίδι! Δεν πρόλαβα να του πω όσα θα ήθελα, είχαμε πολλά όνειρα να συζητήσουμε και να κάνουμε εδώ πέρα στο χωριό, αλλά δεν τα κατάφερα. Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση που ανέβασε η θεατρική ομάδα του Πύργου, «Δούρειος Ίππος» και αναγκάστηκε να παίξει ενώ είχε φύγει από την ζωή ο αδερφός του. O ίδιος μάλιστα έκανε μία συγκινητική αφιέρωση επί σκηνής στον αδελφό του χαρίζοντας του το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This