Η Κάτια αποχώρησε από το «Survivor» κατά 50.000 ευρώ πλουσιότερη και στο twitter έγινε «πάρτι»

Μπήκε «Ρόκι», βγήκε παλτό!

Must Read

Aκόμη δεν έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος σε Αγιο Δομίνικο και Ελλάδα με την πιο εκκωφαντική αποχώρηση παίκτη στα τηλεοπτικά χρονικά του «Survivor» και το πάρτι στο twitter για το αναπάντεχο «αντίο» τής Κάτιας Ταραμπάνκο δεν λέει να κοπάσει!

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά για μία ακόμη φορά και η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια όλων των ελληνικών «Survivor» μάζεψε τις… καρύδες της από την Καραϊβική μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, με τους περισσότερους παίκτες να τσιμπιούνται μεταξύ τους στο άκουσμα του αποτελέσματος της ψηφοφορίας! Εν μέσω δακρύων, εναγκαλισμών και φιλοφρονήσεων (η Ασημίνα Χατζηανδρέου έδωσε στην Κάτια την μπλε μπαντάνα της θέλοντας να δείξει τον σεβασμό της στην αντίπαλό της) η Ταραμπάνκο, όπως και να έχει, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη κατά 50.000 ευρώ πλουσιότερη, δεδομένου ότι παρέμεινε στον Αγιο Δομίνικο πέντε εβδομάδες, με εβδομαδιαίο κασέ 10.000 ευρώ.

Ο… μισθός της, όμως, από τον Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν στην κορυφή των σχολίων στο twitter, με κάποιους χρήστες να αμφισβητούν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας λέγοντας πως ήταν «πολλά τα λεφτά» για να παραμείνει κι άλλο η ίδια στο «Survivor», μια και δεν ήταν τόσο δυνατή στα αγωνίσματα όπως στον περσινό κύκλο. Από την άλλη, στον χορό μπήκαν και οι δύσπιστοι, μια και αντίπαλός της στην ψηφοφορία του κοινού -εκτός από τον Μαρτίκα και την Ανδριώτου– ήταν η Τζο Μαριδάκη, που είναι η καινούργια παίκτρια των Μαχητών!

Η «Espresso» αλίευσε τα πιο χαρακτηριστικά τιτιβίσματα, που αποτυπώνουν και το κλίμα ανάμεσα στους χρήστες και σας τα σερβίρει! «Όχι ρε φίλε, φεύγει η Κάτια και μένει μέσα η Ναυσικά το παλτό για να κάνει διακοπές και πασαρέλα» έγραψε κάποιος, ένας δύσπιστος πέταξε τη σπόντα του γράφοντας: «Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι η Κάτια έφυγε από την ψηφοφορία του κοινού;», ενώ θέση για τη συνολική παρουσία της στο «Survivor» πήρε ένας τρίτος, γράφοντας: «Nα σε βάζουν στο παιχνίδι με promo σαν να μπαίνει ο Ρόκι. Να φτιάξουν trailer για σένα, που δεν είχαν φτιάξει ούτε στη Δαλάκα όταν ξαναμπήκε. Και να βγαίνεις παλτάρα και στην πρώτη υποψηφιότητα να φεύγεις από τον κόσμο άμεσα και με τόσα αρνητικά σχόλια;».

Στον χορό μπήκαν και κάποιοι πρώην παίκτες, με τον Περικλή Κονδυλάτο να γράφει: «Αντιέ! Η Κάτια αποχωρεί (ξανά!) από το Survivor», ενώ η Ασημίνα Ιγγλέζου πέταξε το καρφί της γράφοντας: «Δεν πειράζει, θα ξαναπάει του χρόνου»!

Σοϊλέδης και Ασημίνα, οι αρχηγοί των νέων ομάδων

Η αποχώρηση της Ταραμπάνκο σηματοδότησε, όμως, ραγδαίες εξελίξεις, με τις ομάδες να ξαναφτιάχνονται από την αρχή. Σύμφωνα με τα spoiler, η πρώτη ομάδα έχει επικεφαλής τον Αρη Σοϊλέδη και θα απαρτίζεται από τους: Τάκη Καραγκούνια, Γιώργο Ταλάντσεβ, Σπύρο Μαρτίκα, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σοφιάνα Αβραμάκη και Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου. Η δεύτερη ομάδα που θα δούμε να δημιουργείται, θα είναι με αρχηγό την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τους Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μυριέλλα Κουρεντή, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Τζο Μαριδάκη, Απόστολο Ρουβά, Ανδρέα Ματθαιακάκη, Στάθη Σχίζα και Γιώργο Κατσαούνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This