Η «επανάσταση» του Δημήτρη Μοθωναίου! Πέντε χρόνια νηφάλιος από το αλκοόλ

Must Read

Ο Δημήτρης Μοθωναίος γιορτάζει την απεξάρτηση από το αλκοόλ, συμπληρώνοντας πέντε συναπτά έτη νηφάλιος. Σχεδόν έναν χρόνο μετά την εξομολόγησή του για την κακοποίηση που είχε δεχτεί όταν ήταν παιδί από άνθρωπο του φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειάς του, ο ηθοποιός συγκινεί και πάλι, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Instagram στιγμιότυπα από το «ταξίδι» της απεξάρτησής του.

«Πέντε χρόνια νηφάλιος τον προηγούμενο μήνα! Η προσπάθεια για λογική σε αυτήν την παραφροσύνη που έχει κατακλύσει τον κόσμο μας σήμερα είναι η προσωπική μου πράξη επανάστασης. Ευχαριστώ όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος στις αρχές του 2021 είχε μιλήσει στη Φαίη Σκορδά για τη δική του προσωπική εμπειρία βίας και σεξουαλικής κακοποίησης στην τρυφερή ηλικία των έξι ετών.

«Έκανα 11 χρόνια ψυχοθεραπεία για να “δουλέψω” αυτό που μου έχει συμβεί. Αγνοούσα όλα αυτά τα περιστατικά και όταν έγινε κάτι πιο χειροπιαστό όταν ήμουν 26 χρονών και ήρθε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, έκανε μια κίνηση που πια δεν μπορούσα να την αγνοήσω, τότε το σώμα μου ξύπνησε. Η σκέψη που έκανε το μυαλό μου είναι ότι αυτό συμβαίνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δεν έγινε κάτι ολοκληρωμένο γιατί αυτός ο άνθρωπος πάγωσε. Δεν καταλάβαινα τίποτα όταν ήμουν μικρός, έχω διάσπαρτες εικόνες» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη συγκλονιστική εξομολόγησή του on camera. «Μόνο με το αλκοόλ μπορούσα να ξεπεράσω αυτό το “σύννεφο” που υπήρχε και με ακολούθησε στην πορεία μου. Δεν ξέρω αν η κακοποίηση καθόρισε τη σεξουαλικότητά μου. Στην ηλικία των 26 ετών κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος με κακοποιούσε.

Όταν τον αντιμετώπισα ευθέως μου ζήτησε να το ξεχάσω, με απείλησε να μην το πω σε κανέναν. Για πάρα πολλά χρόνια φοβόμουν… Οι γονείς μου, για δικούς τους λόγους, από δική τους αδυναμία, δεν με στήριξαν, δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός» είχε προσθέσει ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This