Γιώργος Παπαγεωργίου: «Την πρώτη χρονιά των Μελισσών έκλεινα τα μάτια μου όταν έβλεπα τη Δανάη σε κάποια ερωτική σκηνή»

Must Read

Την εκπομπή του «The 2Night Show» παραχώρησε χθες συνέντευξη ο Γιώργος Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη, με την οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο γνωστός ηθοποιός σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αποκαλύψει πως η αγαπημένη του σύζυγος του έκανε μουτράκια κάθε φορά που υποδυόταν κάποια ερωτική σκηνή.

Ο γιος της Φιλαρέτη Κομνηνού μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραδέχτηκε πώς και εκείνος δυσκολεύεται να βλέπει τη γυναίκα της ζωής του να φιλάει κάποιον άλλον ακόμα και αν είναι για τις ανάγκες του ρόλου.

«Δεν είναι εύκολο να δεχτείς τις ερωτικές σκηνές συντρόφου σου ακόμα και αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Εγώ την πρώτη χρονιά των Μελισσών, όταν ερχόταν κάποια σκηνή έλεγα στη Δανάη, “θα έρθει τώρα κάτι από αυτά;” και έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουνα ηθοποιός θα μου φαινόταν ακατανόητο και πάρα πολύ δύσκολο. Έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους στις σκηνές αυτές και καμία ρομαντική διάθεση.

Είσαι εσύ με τη συνάδελφό σου, από πάνω είναι ένας άλλος που κρατάει το μπουμ, 1-2 κάμερες, ο σκηνοθέτης, το σκριπτ, ταυτόχρονα κρυώνεις… Δηλαδή δεν υπάρχει καμία ρομαντική διαδικασία σε όλο αυτό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This