Ανδρεανή Τσάφου για την μάχη της με τη νευρική ανορεξία: «Έφτασα να ζυγίζω 42 κιλά και νοσηλεύτηκα για 6 μήνες»

«Ήμουν τυχερή που δεν διασωληνώθηκα»

Must Read

Η Ανδρεανή Τσάφου το 2008 κέρδισε τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία και έπειτα συμμετέχοντας στον διαγωνισμό Playmate, πήρε τον τίτλο της «Playgirl 2010». Οι ιδανικές αναλογίες της εκτόξευσαν την καριέρα της όπως αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Για την απόφασή της αυτή μίλησε το πρώην μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως απέκτησε η συζήτηση όταν η Ανδρεανή Τσάφου αναφέρθηκε στη νευρική ανορεξία που βίωνε σε ηλικία μόλις 13 ετών.

«Ήμουν 13 ετών όταν διαγνώστηκα με ανορεξία. Είχα ξεκινήσει σταδιακά να μειώνω την τροφή μου. Ήμουν τυχερή που δεν διασωληνώθηκα. Έφτασα να ζυγίζω 42 κιλά και νοσηλεύτηκα για έξι μήνες.

Οι γονείς μου αναρωτιόνταν τι λάθος έκαναν μαζί μου και η παιδοψυχολόγος τους εξήγησε ότι ήμουν ένα ευαίσθητο παιδί. Η ανορεξία ήταν αποτέλεσμα του ότι δεν μπορούσα να εξωτερικεύσω και να επεξεργαστώ τα συναισθήματά μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν φοβήθηκα να γίνω μοντέλο επειδή είχα δώσει μάχη με την ανορεξία. Έμαθα πια να μην επηρεάζει η ευαισθησία μου την υγεία μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This