Σασμός με σάμπα! Πάρτι της Παππά για τα γενέθλια του αμόρε της

Οι Βραζιλιάνες χορεύτριες, οι guest και ο Πετρής που αναστήθηκε!

Must Read

Γενέθλια με… άρωμα Ρίο ντι Τζανέιρο, φλογερά φιλιά και… μπόλικο «Σασμό» για τον «κουκοσκιάχτη» της Δανάης Παππά. Η γνωστή ηθοποιός, που υποδύεται τη Θεοδώρα στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό hit της φετινής σεζόν, οργάνωσε ένα φαντασμαγορικό birthday party για τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη. Και τι δεν είχε ο… μπαξές αυτής της βραδιάς που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό στέκι της οδού Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας! Καταρχάς μια τούρτα-υπερπαραγωγή με προσωπική αφιέρωση από ζαχαρόπαστα της Δανάης προς τον εορτάζοντα επιχειρηματία σύντροφό της, τον οποίο αποκαλεί χαϊδευτικά κουκοσκιάχτη: «Χρόνια πολλά στο μωρό μου, στον κουκοσκιάχτη μου. The man, the myth, the legend. Λάμπρος Λάζαρης» του έγραψε.

Έπειτα ήρθαν οι Βραζιλιάνες χορεύτριες, οι οποίες έφεραν στον χώρο κάτι από το… καρναβάλι του Ρίο και ανέβασαν το κέφι στα ύψη με τα λικνίσματά τους, χορεύοντας γύρω από το ζευγάρι την ώρα που ο Λάμπρος έσβησε τα κεράκια του. Παρά τη σέξι εμφάνιση των χορευτριών, πάντως, ο επιχειρηματίας δεν είχε μάτια παρά μόνο για τη Δανάη του, με την οποία αντάλλαξαν καυτά φιλιά, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένοι μαζί.

Από το πάρτι δεν γινόταν να λείπουν και κάποιοι από τους ηθοποιούς του «Σασμού», που έχουν αποκτήσει φιλικές σχέσεις με τη Δανάη.

Παππά-Αεράκης

Πρώτος και καλύτερος ο (μακαρίτης πλέον τηλεοπτικά) Πετρής, κατά κόσμον Κώστας Νικούλι, που συνοδευόταν από τη σύντροφό του, επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Μαούτσου.

Ο Κώστας Νικούλι με την σύντροφό τους Κατερίνα Μαούτσου

Το ζευγάρι συζεί εδώ και οκτώ μήνες και, όπως αποκάλυψε ο Κώστας σε πρόσφατη συνέντευξή του, σκέφτονται τον γάμο, αλλά περισσότερο το γαμήλιο πάρτι. Οι δυο τους φιλήθηκαν περιπαθώς μπροστά στους φωτογράφους, αν και φάνηκε κάποια στιγμή να έρχονται σε μικρή αμηχανία που όλα τα φλας άστραφταν επάνω τους.

Στο birthday party του Λάμπρου βρέθηκαν επίσης η τηλεοπτική Στέλλα του «Σασμού» Ευγενία Σαμαρά μαζί με τον επί χρόνια σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, αλλά και ο Θανάσης Πατριαρχέας, που υποδύεται τον Αγγελο στη σειρά, συνοδευόμενος από τη γυμνάστρια σύζυγό του Βίβιαν Δράκου.

Σαμαρά-Ποιμενίδης
Πατριαρχέας-Δράκου
Καινούργιου-Λάζαρης-Παππά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This