Κώστας Κόκλας: Απαντάει στις αντιδράσεις που προκάλεσε το gay φιλί που προβλήθηκε στην «Τούρτα της μαμάς»

Το bullying που δέχθηκε από συναδέλφους

Must Read

«Η Τούρτα της μαμάς» είναι μία ιδιαίτερη κωμική σειρά της ΕΡΤ, σενάριο της οποίας έγραψαν ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Πρόσφατα ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις διότι, μέσα από την συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης, προβλήθηκε το φιλί ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού, το οποίο υποδύονται ο Πάρις Θωμόπουλος με τον Γιώργο Τσιαντούλα.

https://www.youtube.com/watch?v=zfDxZk9eNBc

Για το περιβόητο gay φιλί μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα του Πάρι Θωμόπουλου.

«Η σειρά αυτή έχει σπάσει κατεστημένα, δείχνει με μια άλλη ματιά στον κόσμο το πώς μπορεί να είναι μια οικογένεια, με ισότητα και αγάπη πάντα. Δεν είναι μόνο το φιλί, είναι ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι μεταξύ μας. Αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε και να το επισημαίνουμε και να το εφαρμόζουμε στη ζωή μας. Περνάμε δύσκολους καιρούς, είναι δύσκολο να λες στα παιδιά να μην κάνουν bullying και γύρω γύρω να γίνονται πόλεμοι και να την πέφτει ο δυνατός στον αδύνατο», υποστήριξε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για την περιθωριοποίηση που είχε βιώσει στο παρελθόν από συναδέλφους του επειδή έπαιζε στην τηλεόραση.

«Ήταν καθεστώς οι ηθοποιοί του θεάτρου να σνομπάρουν τους ηθοποιούς της τηλεόρασης. Η τηλεόραση ήταν κάτι πολύ δεύτερο, κάτι ευτελές και υπήρχε το ότι “μην κάνεις τηλεόραση γιατί θα καείς. Εγώ μεγάλωσα σε μία γενιά που δέχτηκε αρκετό bullying μέχρι να βρει τον δρόμο της, τι είναι καλό τι όχι, τι είναι πρότυπο τι όχι. Πολλοί δεν άντεξαν σε αυτή τη δουλειά, άντεξαν όσοι αγαπούσαν πολύ τη δουλειά και είχαν δυνατή προσωπικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This