Ραγίζει καρδιές ο Ευθύμης Γεωργόπουλος για τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση: «Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο»

Must Read

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε πριν λίγους μήνες ο θάνατος του Πάνου Νάτση ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

Την θέση του αδικοχαμένου ηθοποιού στην παράσταση πήρε ο κολλητός του φίλους Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό στην πρεμιέρα της παράστασης η οποία ήταν αφιερωμένη στον αλήστου μνήμης ηθοποιό.

Για τον χαμό του ηθοποιού μίλησε ο Ευθύμης Γεωργόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου τόνισε το πόσο του λείπει.

«Θα μας πάρει καιρό να συνειδητοποιήσουμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Νάτσης. Ήταν οι πιο περίεργες πρόβες της ζωής μου μετά το θάνατό του. Ο Πάνος μου είχε πει να διαβάσω τα κείμενα για να τον αντικαταστήσω επειδή φοβόταν ότι είχε Covid. Όταν φεύγω από το θέατρο στεναχωριέμαι πολύ, επειδή βγαίναμε πάντα, περιμένω τον Πάνο να με πάρει τηλέφωνο.

Από τον Πάνο έχω κρατήσει αμέτρητες όμορφες στιγμές. Το ότι καταφέραμε να βγούμε στην σκηνή μετά το θάνατο του Πάνου Νάτση ήταν ένα κατόρθωμα 8 ηθοποιών και του Γιώργου Καπουτζίδη. Η συνεργασία με το Γιώργο Καπουτζίδη είναι πολύ ωραία», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που που είδε ο χώρος του θεάτρου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η πανδημία ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τους ηθοποιούς, όλοι οι ηθοποιοί πήραμε τα μπαρ. Στο παρελθόν έχω δουλέψει delivery με ποδήλατο, πραγματογνώμονας σε ασφαλιστικές εταιρίες, σερβιτόρος σε καφέ, σε μπαρ.

Η μαμά μου έλεγε “ο μικρός πάει σε δραματική σχολή” και ο μπαμπάς απάντησε “από μικρός ήταν καραγκιόζης, τι δουλειά έχει με το δράμα;”. Δεν έχω αγοράσει ακόμα τηλεόραση, όταν πάω στον αδελφό μου κρυφοβλέπω», είπε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Τέλος ο ηθοποιός συγκίνησε με το μήνυμα που έστειλε στον Πάνο Νάτση.

«Αν είχε την δυνατότητα ο Πάνος Νάτσης να με ακούσει θα του έλεγα “ραντεβού 9 η ώρα όπου θέλει, να τα πούμε λίγο”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This