Ή πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μάγδας Τσέγκου με τον σύντροφό της

Must Read

Στην Μάγδα Τσέγκου έχουν χρεώσει κατά καιρούς σχέσεις, μάλιστα δημοσιεύματα την θέλανε παντρεμένη και με παιδιά, γεγονός το οποίο δεν ισχύει. Η ίδια μάλιστα είχε αποκαλύψει πως σε ηλικία 32 ετών ξεκίνησε την διαδικασία κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Δείτε επίσης: Μάγδα Τσέγκου: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και σχολίασε ένας “κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για την Τσικνοπέμπτη”»

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσιογράφος τόσο καιρό δήλωνε ελεύθερη, ωστόσο χθες το βράδυ εθεάθη σε εκδήλωση με τον σύντροφό της τον οποίο σύστησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Είναι ο Πέτρος Κελέσης, ο σύντροφός μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Η αλήθεια είναι ότι είχα μια προκατάληψη στους ανθρώπους των media και όταν γνώρισα την Μάγδα είχα μια προκατάληψη. Όμως, στην πορεία διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή γυναίκα, η οποία δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα media με την προσωπική της ζωή και χαίρομαι πάρα πολύ. Όσο τη γνωρίζω ακόμα περισσότερο δικαιώνομαι για την επιλογή μου», είπε με την σειρά του ο σύντροφός της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This