ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΟριστική διαγραφή για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη από το ΣΕΗ

Οριστική διαγραφή για Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη από το ΣΕΗ

Ψηφίστηκε με πλειοψηφία

Την οριστική διαγραφή των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη και Γιώργου Κιμούλη αποφάσισε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Το ΣΕΗ συνεδρίαζε σήμερα εκτάκτως για να αποφασίσει την οριστική ή μη διαγραφή τριών ηθοποιών που απασχόλησαν με το #Metoo.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν γνωστοί ηθοποιοί μεταξύ των οποίων η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Φαίη Ξυλά, ο Πασχάλης Τσαρούχας αλλά και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς που έχουν αναφερθεί στον Γιώργο Κιμούλη και την κακοποιητική του συμπεριφορά.

Τελικά ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η οριστική διαγραφή των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη και Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ.

Η Δώρα Χρυσικού ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την απόφαση, με ένα post στο Facebook, αναφέροντας πως σήμερα ειναι μια σπουδαία μέρα για τους ηθοποιούς, και τον κλάδο γενικότερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης