Παντελής Τουτουντζής: «Όταν ανακάλυψα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, κάθε βράδυ προσευχόμουν γιατί νόμιζα ότι είναι κάτι κακό»

«Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»

Must Read

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι ένας άνθρωπος που έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την σεξουαλική τους ταυτότητα αποκαλύπτοντας πως λόγω της «διαφορετικότητάς» του είχε βιώσει bullying από τους συμμαθητές του, ωστόσο οι γονείς του ήταν εκείνοι που ήταν πάντα δίπλα του.

Για το coming out του μίλησε ο γνωστός make up artist στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ανακάλυψε πως τον ελκύουν οι άντρες.

«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η εγκατάλειψη. Μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά. Σκέψου να είσαι ένα γκέι παιδί σε πολύ μικρή ηλικία στο Ηράκλειο της Κρήτης του 80 που έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτό που είσαι. Έρχεται μια κοινωνία και σου λέει να κλείσεις τα πατζούρια σου, γίνεσαι σάκος του μποξ για κάποιους ασυναίσθητους συμμαθητές. Σκέψου πόσο τραυματικό μπορεί να είναι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι μια ιστορία που δεν την έχω πει πουθενά. Είμαι πρώτη δημοτικού και υπάρχει ένα βιβλίο και είναι ένας τραυματιοφορέας και αρχίζω και αισθάνομαι για το κόμικ αυτή την έλξη, ότι και καλά “κοίτα ένας άντρας” και αρχίζω και συνειδητοποιώ ότι αυτή είναι η έλξη μου, προς τα πού κατευθύνομαι και κάθε βράδυ ξεκινάω και κάνω την προσευχή μου γιατί νόμιζα ότι είναι κάτι κακό.

Οι γονείς μου αρχικά δεν μπορούσαν να το συζητήσουν αλλά δεν με έκριναν ποτέ. Το άφησαν να εξελιχθεί, δεν το κατέκριναν. Τη μαμά μου τη λέω “λύκαινα” γιατί δεν άφηνε να φτάσουν σε μένα τα αρνητικά σχόλια, πάντα με προστάτευε.

Στα 14 και κάτι ο αδελφός μου μου είπε “ξέρω ότι είσαι γκέι πάμε να το συζητήσουμε με τους γονείς μας”. Το είπε σε ένα τραπέζι και ότι αν δεν το αποδεχτούν θα με πάρει να φύγουμε. Ο πατέρας μου πήρε τον χρόνο του. Αμέσως πήγαν σε έναν κοινωνικό λειτουργό να τον ρωτήσουν τι να κάνουν και εκείνος τους είπε “να τον αγαπάτε”. Είχαν στο μυαλό τους ότι οι άλλοι θα με πληγώσουν, θα με πονέσουν και θα με εκμεταλλευτούν»

Στην συνέχεια, ο μακιγιέζ των celebrities αναφέρθηκε στην όμορφη οικογένεια που απέκτησε με τον επί 16 χρόνια σύντροφό του, Νάσο, αποκαλύπτοντας πως για να κάνουν παιδιά απευθύνθηκαν σε παρένθετη μητέρα.

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου», είπε χαρακτηριστικά.

«Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This