Στην αντεπίθεση ο Κιμούλης μετά την διαγραφή του από το ΣΕΗ

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Must Read

Οριστική η διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη σύμφωνα με την απόφαση του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Μαζί του διαγράφηκαν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης.

Όμως ο ηθοποιός είναι αποφασισμένος να περάσει στην αντεπίθεση, με τον δικηγόρο του να δηλώσει ότι «πλέον δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω, μιας και η εικόνα του κυρίου Κιμούλη δείχνει να έχει πληγεί ανεπανόρθωτα».

Και συνέχισε αναφέροντας: «Αυτό το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ για να εκλεγεί προσήλθαν και ψήφισαν 1500 άτομα από όλη την Ελλάδα. Από την Αθήνα 1305. Από τους 1305 ηθοποιούς που δήλωσαν ότι είναι κάτοικοι Αθηνών, εναντίον του κυρίου Κιμούλη ψήφισαν 153. Διάβασα μια πληροφορία μιας κυρίας που μιλάει για υπερηφάνεια. Αν το θεωρούν αυτό υπερηφάνεια τους τη χαρίζω προσωπικά.

Πρέπει όμως να συσκεφθούν αν αυτές οι ενέργειες, έτσι όπως παρουσιάζονται και εκτελούνται κάποιες σκοπιμότητας μόνο τους εκθέτει. Αυτή είναι μια προσωπική άποψη, αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι από εδώ και στο εξής δε θα μείνουμε με χέρια ανοιχτά. Μίλησα εχθές για πολύ λίγο με τον κύριο Κιμούλη.

Περιμέναμε αυτή την εξέλιξη, διότι είδαμε τι έγινε και με το Πειθαρχικό. Αυτά όλα τα συμπεριλάβαμε στις αγωγές μας και τα καταθέσαμε τυπικά και ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δε θα ψευδοεντυπωσιάζουμε, ούτε θα λέμε απόψεις, ούτε θα βγάζουμε συναισθήματα. Θα εκτελούμε αυτό που επιτάσσει ο νόμος και η λογική. Δε θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω… Κάνουν ότι μπορούν στο ΣΕΗ για να αδικούν τους εαυτούς τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This