Όλοι για τη Ζήνα! Λάμψη στην παρουσίαση των βιβλίων της Κουτσελίνη

Must Read

Η βραδιά τα είχε όλα: λάμψη, συγκίνηση, νοσταλγία, παρασκήνιο, πλήθος επωνύμων, καθώς και ένα κεντρικό πρόσωπο, τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Τρίτη βράδυ και στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» η αίθουσα του θεάτρου πλημμύρισε με κόσμο, αλλά και με αφηγήσεις μιας ζωής που κλείστηκαν σε δύο βιβλία διά χειρός της παρουσιάστριας της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», «Ψυχές από χρήμα» και «Μια σελίδα την ημέρα».

Ιδιαίτερα συγκινημένη και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Αντώνη Παπασταθόπουλο και την κόρη της Εμμα, η παρουσιάστρια προσπάθησε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας να μιλήσει για τις δικές της αλήθειες ζωής, για όσα δραματικά βίωσε στην παιδική της ηλικία στη Σκόπελο από τον αλκοολικό πατέρα της αλλά και τη μάνα της, η οποία, σαν φύλακας άγγελός της, την έδιωξε από την οικογένεια με σκοπό να την προφυλάξει από τα χέρια του πατέρα της.

«Πριν από 7 χρόνια με κάλεσαν στο Star για να μου πουν να βγω μπροστά από τις κάμερες. Το “ναι” το είπα την ίδια στιγμή. Και θα σας ομολογήσω μια αλήθεια, μια σκληρή αλήθεια για μένα: Δεν ήθελα τα προηγούμενα χρόνια να βγω μπροστά, γιατί νόμιζα ότι όλοι ήξεραν τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδελφό μου. Και με φόβιζε ότι κάποια στιγμή θα με κρεμούσαν και εμένα στα μανταλάκια. Ότι θα ήμουν η Ζήνα της τηλεόρασης με τον αλκοολικό πατέρα, αδελφό και μια κατεστραμμένη ζωή. Και, όταν ήρθε αυτό στη ζωή μου, να βγω μπροστά, τότε το ξόρκισα με την αλήθεια μου. Να βγω μπροστά, να βγω μόνη μου και να τα πω» ήταν τα ζεστά λόγια της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος δικηγόρων που έχουν φιλοξενηθεί στην εκπομπή της, αλλά και πρόσωπα από όλους τους χώρους, όπως οι Πάνος Σόμπολος, Τένια Μακρή, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Κρομμύδας, Στράτος Τζώρτζογλου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου, Σταύρος Νικολαΐδης, Πέτρος Πέτρου, Γιώργος Τσούκαλης, Κωνσταντίνος Κασπίρης, Κατερίνα Κόρου, Κατερίνα Μονογυιού, Δήμητρα Ζάφειρα, Μάγδα Τσέγκου με τον Πέτρο Κελέση, Ελένη Φιλίνη, Μαρία Μπεκατώρου, Ελλη Αγγελιδάκη, Ιωάννα Μαλέσκου και πολλοί ακόμα φίλοι και συνεργάτες της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This