Νένα Χρονοπούλου: «Όταν γέννησα κινδύνεψε η ζωή μου! Είναι επί πέντε εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί»

«Κι αν δεν πάνε όλα καλά και χαθώ εγώ; Να αφήσω και τον Χρήστο ορφανό;»

Must Read

Η Νένα Χρονοπούλου ούσα μητέρα παιδιού με αναπηρία, δηλώνει ευτυχισμένη που έχει έναν γιο που έχει ειδικές ικανότητες και πως δεν θα τον άλλαζε για τίποτα στον κόσμο.

Ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλησε να κάνει δεύτερο παιδί.

«Δεν θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Φαίνεται περίεργο αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα. Όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και αυτό δε το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου. Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλουμε, γιατί δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον, δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς είναι και ο Χρήστος μαζί μας, είναι το παρεάκι μας.

Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πάρα πολύ πρόωρα και πολύ επεισοδιακά, κινδύνεψε και η ζωή μου. Επειδή λοιπόν κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις, δεν ήθελα να το ρισκάρω. Όπως λοιπόν προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομίζω ότι είναι επί πέντε εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί.

Κι αν κάτι δε πάει καλά και χαθεί το δεύτερο παιδί, κι αν δεν πάνε όλα καλά και χαθώ εγώ; Να αφήσω και τον Χρήστο ορφανό; Γι’ αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This