Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Μέναμε σε προσφυγικές δομές! Την θλίψη, τον θυμό και την οργή την έχω κάνει κτήμα μου»

Must Read

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από αρκετά μικρή ηλικία φαινόταν ότι είχε έφεση στην μουσική.

Έτσι λοιπόν έπειτα από παρότρυνση της μητέρας του το 1994 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ταλέντων «Αφετηρίες» που προβλήθηκε στο ΡΙΚ και βγήκε πρώτος μεταξύ 1000 διαγωνιζομένων.

Όπως ήταν αναμενόμενο από εκείνη την στιγμή κέρδισε μεγάλη αναγνωσιμότητα. Για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την διασημότητα σε εκείνη την ηλικία, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αποκαλύπτοντας πως: «Ήταν πολύ παράξενο, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Σε χαιρετούν όλοι, σου φωνάζουν και σου φαίνεται πολύ περίεργο. Εσύ είσαι ένας έφηβος που παίζεις μπάλα με τους κολλητούς σου και την επόμενη μέρα σε παίρνουν για μια συνέντευξη».

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μιλώντας για τον πόλεμο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία, αναφέρθηκε στην εισβολή της Τουρκίας το 1974 στην Κύπρο. Όντας παιδί προσφύγων του ξύπνησαν μνήμες από τις τραγικές στιγμές που βίωσε τότε εκείνος και η οικογένειά του.

«Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μια μέρα πριν την εισβολή. Θυμάμαι τον εαυτό μου πολύ αμυδρά ότι μέναμε σε προσφυγικές δομές. Ήταν κάτι παραπήγματα. Την θλίψη, τον θυμό και την οργή την έχω κάνει κτήμα μου από τους γονείς μου. Έχασαν τα πάντα σε μια νύχτα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη: «Ήμουν μόλις 6 ετών όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο! Κρυβόμασταν κάτω από τα κρεβάτια»

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα: «Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος από τον πόλεμο του 1974! Τα δύο μου αδέρφια ήταν αιχμάλωτοι»

Όσον αφορά τα πρώτα του ξεκινήματα στο τραγούδι παραδέχτηκε πως: «Όταν πρωτοβγήκα έλεγαν ότι η φωνή μου μοιάζει με του Γιώργου Νταλάρα, είχα εμμονή μαζί του. Τον είχα ως απόλυτο πρότυπο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This