Δεύτερο εξώδικο από τον Βαλάντη στον πρώην της Ταραμπάνκο για «λεκτική βία»

Must Read

Συνεχίζεται η κόντρα του Βαλάντη με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, τον ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Γιώργο Λάγιο. Όπως έκανε γνωστό ο τελευταίος μιλώντας στο «Open Weekend», έλαβε και δεύτερο εξώδικο από τον γνωστό τραγουδιστή, για τον οποίο είχε τοποθετηθεί δημόσια την περίοδο που εκείνος ήταν στο «Survivor», σχολιάζοντας τον «μεγάλο θυμό του», κάνοντας λόγο για «λεκτική βία» και συνιστώντας «να του παρασχεθεί επαγγελματική βοήθεια».

Ο Γιώργος Λάγιος ανέφερε, μάλιστα, πως στο δεύτερο εξώδικο που του έστειλε ο Βαλάντης του έγραψε και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να του ζητήσει συγνώμη. «Δηλαδή “ζητώ δημόσια συγγνώμη στον κύριο Βαλάντη…” έκανε τη διατύπωση, έγραψε μια σελίδα. Είχε πολύ ενδιαφέρον. Το δεύτερο εξώδικο ήταν απλώς μια υπενθύμιση, ότι “επειδή δεν έχεις απαντήσει, θα ήθελα να απαντήσεις και ζητήσεις δημόσια συγγνώμη”… Και έκανε tag και “Βόρεια Κορέα” νομίζω» ανέφερε με χιούμορ ο Γιώργος Λάγιος, συμπληρώνοντας ότι δεν τον πρόσβαλε και ότι δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι που δεν θεωρεί ότι έχει λογική.

«Φαντάζομαι ότι θα πάμε στο δικαστήριο, περιμένω την αγωγή και τη μήνυση για να πάμε να απασχολήσουμε το δικαστήριο για έναν πάρα πολύ “σοβαρό” λόγο» τόνισε ειρωνικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This