Άννα Βίσση: Έδιωξαν drag queen από το μαγαζί όπου εμφανίζεται – Τι ισχυρίστηκε η τραγουδίστρια

Must Read

Σε μια εποχή που θέλει να περηφανεύεται για τα βήματα που κάνει στον τομέα των διακρίσεων, συνέβη ένα περιστατικό το οποίο αποδεικνύει πως ο ρατσισμός ζει και βασιλεύει.

Συγκεκριμένα tο περασμένο Σάββατο η Drag Queen Δούκισσα θέλησε να διασκέδασει στο Hotel Ερμού όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. οι άνθρωποι όμως της υποδοχής αρνήθηκαν την είσοδό της στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, εξαιτίας της εμφάνισης της.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό μέσα από καταγγελίες που αναρτήθηκαν στα social media όπου αναγραφόταν ότι: «Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση.

Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι, αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων» 

 

H Άννα Βίσση, η οποία έχει αποδείξει κατά καιρούς ότι στηρίζει τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, φαίνεται πως δεν ήταν ενήμερη για το γεγονός και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This