Ματούλα για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Oι κρατούμενες τη νύχτα φωνάζουν ”φόνισσα, τέρας”»

Ξεσπά για τις ανέσεις της 33χρονης μέσα στις φυλακές η θρυλική «Ματούλα του Κολωνακίου»

Must Read

Η θρυλική περσόνα, γνωστή ως «Ματούλα του Κολωνακίου» η οποία πέρασε 9 μήνες από τη ζωή της στις φυλακές, μετά από την περιπέτειά της με τα ναρκωτικά, μίλησε για την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορία ότι σκότωσε την κόρη της Τζωρτζίνα. 

Η Ματούλα Καριέρε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» περιέγραψε τις συμβαίνει στις φυλακές όταν μπαίνει κάποιος ο οποίος έχει κάνει φόνο: «Για μένα η φυλακή ήταν η σωτηρία μου. Το 1990 ήταν φαίνεται διαφορετικές οι φυλακές, δεν είχαμε vip κελί. Τι είναι; Η Μεγάλη Βρετανία και πήγα κι έκλεισα σουίτα; Και σε εμάς τότε αν κάποια είχε κάνει φόνο, δεν έβγαινε για προαυλισμό με τις άλλες κρατούμενες. Όλη τη νύχτα φωνάζουν οι γυναίκες από τα παράθυρα. Αυτή αποκλείεται να μην ακούει τα “φόνισσα, τέρας” και όλα αυτά», είπε η Ματούλα και στη συνέχεια σχολίασε τις ανέσεις της 33χρονης μητέρας στο κελί:

«Να υπάρχει άνθρωπος έξω από το κελί να σου ανάβει το τσιγάρο; Εντάξει, μέχρι ενός ορίου και το σωφρονιστικό. Άκουσα ότι της πήγαν και σεσουάρ. Είσαι στη φυλακή, έχεις τεράστιο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις και θες σεσουάρ να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Που θα πας; Σε δεξίωση;» αναρωτήθηκε η Ματούλα του Κολωνακίου.

Πισπιρίγκου Τζωρτζίνα

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται με σκληρό τρόπο στις φυλακές: «Οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα στη φυλακή γιατί εκεί είναι όλες μάνες. Ακόμα και στο επισκεπτήριο, δεν θα πάει την ώρα που έχουν κι άλλες επισκεπτήριο. Κλαίω κάθε φορά που βλέπω αυτά τα παιδάκια, δεν ξέρω ποιος τα σκότωσε. Είναι αμαρτία αυτές οι ψυχούλες. Είναι αμαρτία να έχεις ένα παιδί και να περιμένεις εννιά μήνες να το δεις και μετά ξαφνικά να φεύγει» ανέφερε στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This