Μπέττυ Μαγγίρα για την περιπέτεια υγείας του Άκη Σακελλαρίου: «Δεν μπορούσε να μιλήσει κανονικά! Είχα σοκαριστεί»

«Όταν κάποιος πέφτει σε κώμα δεν ξέρεις αν θα συνέλθει»

Must Read

Δύσκολες ώρες βίωσε ο Άκης Σακελλαρίου το 2019, καθώς νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας της σοβαρής μορφής πνευμονίας που, είχε η οποία οφείλεται στο βακτήριο legionella, την περίοδο μάλιστα που βρισκόταν σε περιοδεία για την παράστασης «Mama mia».

Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου αποκάλυψε πως είχε πέσει σε κώμα για 10 ήμερες.

«Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δε θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν “κοιμόσουν 10 ημέρες”, δεν θυμάμαι κάτι. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα».

Μία από τις πρωταγωνίστριες της παράστασης «Mama mia» ήταν και η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ίδια έζησε από κοντά το μαρτύριο του ηθοποιού και μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» εξομολογήθηκε πως: «Δε θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα που του μίλησα, που παίζαμε στο Σοφικό Κορινθίας, δε μπορούσε να μιλήσει. Πήγε στο νοσοκομείο με πολύ οξεία πνευμονία. Είχε κολλήσει τη νόσο των λεγεωνάριων. Έπεσε σε κώμα και έπρεπε άμεσα να αντικατασταθεί γιατί ήμασταν σε περιοδεία, ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι που προσπαθούσαμε να μάθουμε νέα, τι συμβαίνει, τι γίνεται στο νοσοκομείο».

«Όταν κάποιος πέφτει σε κώμα δεν ξέρεις αν θα συνέλθει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη ημέρα που του μίλησα, δεν μπορούσε να μιλήσει κανονικά… Είχα σοκαριστεί, δεν μπορούσε να αρθρώσει τον λόγο μέχρι να επανέλθουν τα όργανά του σε κανονική λειτουργία. Είχα πάθει σοκ. Προσπαθούσαμε να τον εμψυχώσουμε κι είχε αίσιο τέλος. Ήρθε και έπαιξε στην τελευταία παράσταση, ήταν πάρα πολύ συγκινητικό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This