Νέα ζωή για τον Πρεβενά! Ανάσταση μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά

Τον «τσάκωσαν» για κατοχή ναρκωτικών έξω από το κέντρο όπου εμφανιζόταν, τον περασμένο Οκτώβριο

Must Read

Ο γνωστός τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς, που είχε απασχολήσει το αστυνομικό δελτίο πριν από μερικούς μήνες με αφορμή τη σύλληψή του για κατοχή ναρκωτικών, άφησε πίσω του τις δύσκολες ημέρες και ετοιμάζεται τώρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Βάσω Μουστάκα.

Το χαρμόσυνο μαντάτο ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στο facebook, δημοσιεύοντας τη γαμήλια αναγγελία του, όπου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι το μυστήριο θα τελεστεί στον Προφήτη Ηλία Θορικού Λαυρίου.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του «The Voice of Greece», αποκάλυψε, μάλιστα, και την ημερομηνία που θα ντυθεί γαμπρός, εκφράζοντας δημοσίως μεγάλη τρυφερότητα για τη μέλλουσα σύζυγό του.

«Η ώρα μας η καλή, μπουγαρίνι μου. Εύχομαι η 3η του Σεπτέμβρη να σε βρει… διπλή» σημείωσε στην ανάρτησή του, δείχνοντας έτσι και την επιθυμία του να γίνει πατέρας. «Μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση… Και η Ανάστασή μου ήσουν εσύ… Σ’ αγαπώ» πρόσθεσε σε άλλο post που έκανε, φανερώνοντας πόσο πολύ ευτυχισμένος αισθάνεται.

Ήταν στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, όταν ο Αλέξης Πρεβενάς συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε. Ο ίδιος δήλωσε περιστασιακός χρήστης, υποστηρίζοντας πως όλα άρχισαν έπειτα από κατάθλιψη που πέρασε.

«Εκείνο το βράδυ ήμουν στο μαγαζί, πήρα τηλέφωνο έναν φίλο από το Λαύριο να μου κάνει ντελίβερι μια μικροποσότητα, ούτε 30 ούτε 20 ούτε 10 γραμμάρια, σε καμία περίπτωση… Επειδή δεν ήθελα να δώσω στόχο, άφησα κάπου τα κλειδιά μου, να τα πάρει, “εκεί είναι τα λεφτά, πάρ’ τα, άσ’ τα, φύγε». «Μόλις άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου, σκάει η Αστυνομία… Ένα λεπτό πριν βγω να τραγουδήσω, έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει ότι μου έχουν ανοίξει το αμάξι. Κατάλαβα τι έχει γίνει και μου κόπηκαν τα πόδια. Βγήκα πάνω, δεν πρόλαβα να πω ούτε το μισό τραγούδι και μου έκανε νόημα ένας αστυνομικός με πολιτικά να κατέβω. Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως ό,τι χτίσαμε τελείωσε για το τίποτα. Καλά μου έκαναν, είναι κατακριτέο αυτό που έκανα» είχε αναφέρει ο Αλέξης, περιγράφοντας λίγες μέρες αργότερα το συμβάν σε εκπομπή στο Open.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This