O Glam οβελίας των κοσμικών

Από τις Σπέτσες ως τη Βενετία, οι «rich & famous» θα ψήσουν τον οβελία με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Must Read

Μετά τη σκληρή δοκιμασία των δύο τελευταίων χρόνων λόγω της πανδημίας, κοσμικοί και celebrities ετοιμάζονται να γιορτάσουν το Πάσχα μακριά από την Αθήνα, όπως τις παλιές καλές εποχές.

Μπορεί τίποτα να μην τους σταματά στις εξορμήσεις τους τόσο στο εξωτερικό όσο και στα γνωστά νησιά, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», όλοι τους όχι μόνο προσέχουν, αλλά τρέμουν τον Covid-19, ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία επιχειρηματίες.

Έτσι, τόσο τα αναστάσιμα δείπνα σε πολυτελή εξοχικά και θαλαμηγούς θα γίνουν σε κλειστό, φιλικό κύκλο, όσο και το πατροπαράδοτο ψήσιμο του οβελία. Η εικόνα του φετινού Πάσχα πάντως δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό lockdown, ούτε με όσα διαδραματίζονταν λίγα χρόνια πριν, την εποχή της χλιδής, όταν τα πρώην οικονομικά ισχυρά ονόματα της κοσμικής ζωής (που τα περισσότερα έχουν πλέον πτωχεύσει) σνόμπαραν τον οβελία της Μυκόνου και έψηναν αρνιά στις εξωτικές Μαλδίβες, στο Μαϊάμι και στο L.A.

Φέτος αγαπημένο προορισμό αποτελεί το ξενοδοχείο «Costa Navarino» στην Πύλο, στο εκκλησάκι του οποίου θα κάνουν Ανάσταση πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες, με πρώτο και καλύτερο τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και την οικογένειά του.

Πολλά είναι τα αναστάσιμα δείπνα και τα πασχαλιάτικα τραπέζια που ετοιμάζονται και πάλι, όπως παλιά, στις βίλες-απόρθητα φρούρια στο Πόρτο Χέλι, με την παράσταση να κλέβει το κάλεσμα της αρχόντισσας Φωτεινής Λιβανού. Τα παιδιά της, η αδελφή της Αλεξάνδρα Πεταλά και αγαπημένοι φίλοι θα δώσουν το «παρών» στο διακριτικό πασχαλινό κάλεσμα, με άρωμα Ελλάδας. Φυσικά και σε όλες τις υπόλοιπες βίλες της περιοχής, όπως των οικογενειών Γιώργου και Αννούσκα Ραφαήλ, Διαμαντή και Μαρίας Διαμαντίδη, Βίλλυ και Μαίρης Παναγιωτίδη, θα δοθούν παραδοσιακά γλέντια σε κλειστό κύκλο με οβελίες, ενώ με την απουσία του από την περιοχή θα λάμψει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την τέως βασίλισσα Αννα-Μαρία, καθώς πρόσφατα πούλησαν την πολυτελή βίλα τους σε Βούλγαρο επιχειρηματία λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο τέως.

Ο Κωνσταντίνος και η Αννα-Μαρία θα κάνουν Ανάσταση στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον γιο τους, πρίγκιπα Νικόλαο, και τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Αννα Μαρία και τον εγγονό τους

Το καθιερωμένο γλέντι

Το ίδιο σκηνικό θα διαδραματιστεί και στις βίλες των Σπετσών, που διαθέτουν παλιές οικογένειες, με εξαίρεση τη βίλα-υπερπαραγωγή της οικογένειας Κουτσολιούτσου, που παραμένει κλειστή και αγνοείται η τύχη της…

Την Κυριακή του Πάσχα φημολογείται ότι θα δοθούν το καθιερωμένο γλέντι στη βίλα του Μάκη και της Ρούλας Μάτσα, παρουσία και του γιου τους Μίνωα Μάτσα, της συζύγου του Ολγας Κεφαλογιάννη και των μωρών τους, αλλά και το δείπνο της chic οικογένειας του εφοπλιστή Μάριου Σταφυλοπάτη. Sold out από γνωστά ισχυρά ονόματα είναι όλα τα τραπέζια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο».

Μίνωας Μάτσας και Ολγα Κεφαλογιάννη

Όσο για τους σκαφάτους επισκέπτες του νησιού, πολλά κότερα έχουν ήδη δέσει στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών, καθώς στην προβλήτα του θα στηθεί πάλι το πατροπαράδοτο γλέντι με το ψήσιμο του οβελία.

Στις Κυκλάδες, όπως πάντα, θα γιορτάσουν το Πάσχα πολλοί και εκλεκτοί. Στη Σύρο, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος και η Αννα Νταλάρα, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος απέκτησε σπίτι στο νησί, και η συνεργάτιδά του Ελενα Σκουλά. Μεγάλο σουξέ αναμένεται να έχει η Πάρος, με «αρχηγό», όπως κάθε χρόνο, τον Γιάννη Πάριο, την πρώην σύζυγό του Σοφία Αλιμπέρτη και τους γιους τους. Το Πάσχα στην Κέρκυρα είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικό, με παράδοση, κατάνυξη και πολλούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Ό,τι και αν συμβαίνει, όσο και αν ακριβαίνουν τα πετρέλαια, η Μύκονος θα συγκεντρώνει πάντα celebrities, φλας και σκάφη.

Το πρώτο ραντεβού των κοσμικών προσκυνητών, που καταλαμβάνουν τις άγιες ημέρες το νησί, δόθηκε χθες, Μεγάλη Παρασκευή, στην περιφορά του Επιταφίου, έξω από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη.

Στο Ματογιάννι

Ήδη στο αγαπημένο τους νησί βρίσκονται εδώ και μέρες η «θρυλική» Χρύσα Φιλιππή-Κοντιζά, η Αικατερίνη Λαλαούνη, ο βιομήχανος Νέλλος Κανελλόπουλος με τη σύζυγό του Λη, η Μαρίνα Πατούλη, που οργανώνει την πρώτη της μπουτίκ στο Ματογιάννι, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα, και ετοιμάζεται το φετινό καλοκαίρι να φωτογραφηθεί Μυκονιάτισσα, ενώ την Κυριακή του Πάσχα την τιμητική του στο νησί των ανέμων θα έχει το γλέντι στο πανάκριβο Nammos.

Όσο για τα λιγοστά εξωτικά πασχαλινά ταξίδια, εδώ και μέρες η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης με τα παιδιά τους ανεβάζουν φωτό στα social media από τις διακοπές τους στην Καραϊβική με το σκάφος «Queen Annezia», που φέρει το όνομα της 12χρονης κόρης τους Ανέζια. Η οικογένεια απολαμβάνει το μπάνιο της στους καταρράκτες και θα κάνει Ανάσταση στη Γρενάδα, στην ενορία του Αγίου Νικολάου.

Η Μαρίνα Βερνίκου με τον Μίλτο Καμπουρίδη και δύο από τα παιδιά τους στο σκάφος «Queen Annezia»

Την τιμητική της, όμως, όσον αφορά billionaire συλλέκτες από όλο τον κόσμο έχει η ρομαντική Βενετία, λόγω της 59ης Μπιενάλε, που εγκαινιάζεται με δόξες, τιμές και φοβερά πάρτι το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου. Στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου βρίσκονται ο εφοπλιστής Δρ Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του Δήμητρα, όχι μόνο λόγω Πάσχα και της Μπιενάλε, αλλά και για τις ετοιμασίες της βάπτισης της δευτερότοκης κόρης τους Στεφανίας, που θα βαπτιστεί, στις 25 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Ο Γιάννης Κούστας με τη σύζυγό του Δήμητρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This