Σοφία Δανέζη: «Πληρώνω από την τσέπη μου τα τραγούδια και τα βίντεοκλιπ με τις εμφανίσεις μου που κάνω στην επαρχία»

«Είναι πολύτιμη η συμβουλή του ειδικού στη ζωή μου»

Must Read

Η Σοφία Δανέζη είναι τραγουδίστρια, ωστόσο είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ εξαιτίας της εκρηκτικής συμπεριφοράς που υγεία στο Big Brother όπου συμμετείχε.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε πως ο λόγος που συμμετείχε στο reality εγκλεισμού ήταν για να την μάθει ο κόσμος, δεδομένου ότι ασχολείται πολλά χρόνια με το τραγούδι.  Οι τσακωμοί της με την Άννα Μαρία Ψυχαρακη αλλά και η αμφιλεγόμενη σχέση της με το Δημήτρη  Κεχαγιά, την έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Όπως αποκαλύπτει όμως και η ίδια, μετά το παιχνίδι πίστευε προς έχει καλύτερη πορεία στο χώρο της μουσικής, γεγονός το οποίο δεν συνέβη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο κόσμος. Μετά το παιχνίδι πίστευα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο καλύτερα, αλλά πέσαμε σε μια εποχή που ο κορωνοϊός επικρατεί ακόμη. Απέρριψα την πρόταση που μου έγινε για την τηλεόραση γιατί η δουλειά μου είναι το τραγούδι. Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου, που ούτε εμένα με νοιάζει. Θα ήθελα να είμαι στο J2US γιατί αυτό το show έχει σχέση με το τραγούδι. Θα ήθελα για ταίρι μου τον Νίκο Μουτσινά», είπε για τις προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα για το χαρακτήρα μου σε άτομα που δεν αγαπώ. Πληρώνω από την τσέπη μου τα τραγούδια και τα βίντεοκλιπ με τις εμφανίσεις μου που κάνω στην επαρχία. Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι. Εκεί που είπα τέλος το τραγούδι, μου έκαναν 10 προτάσεις», είπε στην συνέχεια.

«Η κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες. Όταν με πιάνει πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι. Είναι πολύτιμη η συμβουλή του ειδικού στη ζωή μου, φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο», είπε για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This