Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Αυτό το παρατράγουδο μας το παρουσιάζουν ως οριακή συμπεριφορά;»

«Είναι τηλεοπτική κατάντια αυτό»

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων, καθώς μέσα από το Survivor που συμμετέχει αφήνει καθημερινά αιχμές σχετικά με την σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της συμπαίκτρια στου Σοφιανός Αβραμάκη, τη στιγμή μάλιστα που η αρραβωνιαστικιά τον ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά κάνει τις ετοιμασίες του γάμου τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που διαθέτει πολυετή τηλεοπτική εμπειρία και έχει παρουσιάσει αρκετά reality shows, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ξέσπασε κατά του make-up artist εξαπολύοντας πήρα για το ήθος και τη συμπεριφορά του.

«Αυτό το παρατράγουδο που έχει το όνομα Κωνσταντίνος, στην απέραντη τοξικότητα και μπουρδολογία και σε έναν εγωισμό απίστευτο, αυτό το πράγμα μας το δίνουν ως οριακή συμπεριφορά; Αυτή δεν είναι οριακή συμπεριφορά. Τι είναι τούτο εδώ; Και αυτή η ομάδα έχει αυτόν; Έχει τον Τάκη Καραγκούνια; Έχει την άλλη που γκρινιάζει συνέχεια, τη Βρισηίδα. Τι πράγματα βλέπουμε;

Όταν μιλάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, το βάζω στο mute. Δε μπορώ άλλο, τι περσόνα… Είναι η τοξικότητα εις την νιοστή. Παιδιά, έχει μπει διατεταγμένα, του έχουν δώσει αέρα και τον αφήνουν. Είναι τηλεοπτική κατάντια αυτό. Κατ’ αρχήν δεν θα του επέτρεπα να παραμείνει, με την έννοια ότι πιστεύω ότι παραμένει γιατί το θέλει η παραγωγή για να δημιουργείται αυτό. Δεν έχουν τίποτα άλλο, τα έχουν πει όλα.

Όταν η ψηφοφορία είναι 1,5 ώρα, είναι απλό να κρατήσεις κάποιον. Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Τι κακής ποιότητας είναι αυτό… Τι βλακεία είναι αυτή… Τι ηλιθιότητα είναι αυτή. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται», είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This