Μάριος Φραγκούλης: «Με έπαιρνε η θεία μου από το σχολείο και μου έλεγαν “έχεις θεία, δεν έχεις μαμά;”! Με πείραζε»

«Ένιωθα ότι με είχαν εγκαταλείψει οι γονείς μου και ότι φταίω εγώ γιατί ήμουν πολύ ζωηρός»

Must Read

Ο Μάριος Φραγκούλης γεννήθηκε στην τότε Νότιο Ροδεσία (νυν Ζιμπάμπουε) της Αφρικής, αλλά μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Αθήνα, όπου τον μεγάλωσαν η αδελφή της μητέρας του και ο άντρας της, τους οποίους και θεωρεί ως αληθινούς του γονείς.

Για τον αποχωρισμό που βίωσε από τους γονείς του μίλησε ο διάσημος τενόρος στην εκπομπή «Κυψέλη» και αποκάλυψε πως στο σχολείο βίωνε bullying επειδή δεν είχε κοντά του την μητέρα του αλλά την θεία του.

«Έμεινα στην Αθήνα και η μητέρα μου πήρε τον αδελφό μου που ξεκινούσε το σχολείο πίσω στην Αφρική. Υπήρχε ένα bullying γιατί ερχόταν και με έπαιρνε η θεία μου και μου έλεγαν “έχεις θεία, δεν έχεις μαμά;”. Με πείραζε και της είχα ζητήσει να τη λέω μαμά. Μου στάθηκε πάρα πολύ. Ήταν πολύ σοβαρή κυρία. Με πήγαινε σε συναυλίες. Έτσι αποφάσισα να μάθω βιολί. Ήμουν πολύ καλός βιολιστής, δεν έγινα σολίστ. Η κλασική μουσική με έκανε καλύτερο τραγουδιστή.

Ένιωθα ότι με είχαν εγκαταλείψει οι γονείς μου και ότι φταίω εγώ γιατί ήμουν πολύ ζωηρός. Και έλεγα ότι αυτός είναι ο λόγος που με άφησαν. Νόμιζα ότι εγώ έφταιγα που χωρίστηκε η οικογένειά μου. Το κακό ήταν χωρίστηκα με τον αδελφό μου που ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Τελικά οι άνθρωποί μου ήταν ο θείος και η θεία μου. Αυτοί ήταν οι γονείς μου.

Προσπάθησα να πάρω απαντήσεις από τους γονείς μου αλλά δεν πήρα ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση», είπε για τις δυσκολίες που βίωσε ως μικρός.

«Πιστεύω πάρα πολύ στην αναδοχή γιατί αυτό που μου δόθηκε εμένα ήταν ένα τεράστιο δώρο. Ο θείος και η θεία μου με μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί.

Είναι κρίμα τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα ίδρυμα, μόνα τους. Θέλω να το κάνω και εγώ όταν θα είμαι έτοιμος γιατί το παιδί χρειάζεται πολύ μεγάλη φροντίδα και αγάπη και αφοσίωση. Θα είμαι χαζομπαμπάς, με πολύ παιχνίδι», κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This