Κατσούλης-Ρουμελιώτη: Πρώτα παιδί και μετά γάμος για το ζευγάρι του «Survivor»

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέρασαν το Πάσχα στη Μύκονο πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ετοιμάζονται να ανοίξουν ένα νέο, διπλό κεφάλαιο στην πολυτάραχη σχέση τους

Must Read

Δίχως άλλο, υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και των realities, μια και η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, παρότι οι θάλασσες του Αγίου Δομίνικου δεν ήταν φουρτουνιασμένες. Ο νικητής του περσινού «Survivor» Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μάς απασχόλησαν αρκετά κατά τη διάρκεια του reality του Ιλιτζαλί. Ποιος άλλωστε έχει ξεχάσει την εισβολή του Κατσούλη στην Καραϊβική ως πρώην τής Ρουμελιώτη και το τηλεοπτικό πανηγύρι στα πρωινάδικα με τις εμφανίσεις της μητέρας τής άλλοτε παίκτριας των Μαχητών, όπου «τα έχωνε» στον Σάκη, αμφισβητώντας τις αγαθές προθέσεις του, με έναν Λιβάνη (εμφανιζόταν ως σχέση της Μαριαλένας) να παρακολουθεί από τον καναπέ του σπιτιού του την αναθέρμανση του εξωτικού ειδυλλίου; Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν, με το ζευγάρι του «Survivor» να απολαμβάνει τον έρωτά του και να είναι καλύτερα από ποτέ!

Όσοι μάλιστα τους είδαν το τριήμερο του Πάσχα στη Μύκονο έλεγαν πως πετούν στα σύννεφα και πως ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Και υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να είναι ευτυχισμένοι, πέρα από το γεγονός ότι το love story τους άντεξε με το πέρασμα του χρόνου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» από άνθρωπο του περιβάλλοντός τους, Σάκης και Μαριαλένα είναι έτοιμοι να ανοίξουν όχι ένα, άλλα δύο κεφάλαια στην προσωπική τους ζωή, μια και έχουν βάλει μπροστά για παιδί, με τον γάμο να έρχεται -πρώτα ο Θεός- του χρόνου, μετά την έλευση του παιδιού τους! Έχοντας ο ένας στην αγκαλιά του τον άλλον είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς, με την ιδέα της πατρότητας και της μητρότητας να έχει ωριμάσει πλέον για τα καλά στο μυαλό τους. Και, όταν έρθει με το καλό ο γιος ή η κοράκλα, θα δώσουν και όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, χωρίς ακόμη να έχουν καταλήξει στο αν ο γάμος θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός.

Το σίγουρο είναι πως οι προτάσεις για κουμπαριές θα είναι πολλές και θα σχετίζονται και με το reality επιβίωσης, από το οποίο έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιο. Άλλωστε, με τον Τριαντάφυλλο ήρθαν και οι δύο πολύ κοντά και είναι καλά φιλαράκια, αλλά μην εκπλαγείτε αν ανάμεσα στους κουμπάρους είναι και ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί, που έβαλε το… χεράκι του για να αναθερμανθεί το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο πρώην, με φόντο τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This