Γιώργος Πάντζας: «Έχω φάει πολύ ξύλο, όταν έψαχναν να βρουν τον πατέρα μου οι Χίτες της γειτονιάς»

«Έχω πάρει και 80.000 για μία ταινία, η Αλίκη έπαιρνε 500.000»

Must Read

Ο Γεώργιος Πάντζας καθιερώθηκε από το πλατύ κοινό ως ένας από τους πλέον δημοφιλής κωμικούς ηθοποιούς καθώς η κινηματογραφική του καριέρα απαριθμεί 33 ταινίες ενώ έχει παίξει σε αρκετές βιντεοταινίες την δεκαετία του 1980.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν πολύ ενεργός στα καλλιτεχνικά δρόμενα ωστόσο στα τέλη της δεκαετίας του 2000, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον χώρο του θεάτρου.

«Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει γιατί σταμάτησα να παίζω στο θέατρο μετά από 50 χρόνια. Το 2008 είπα ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω. Ένιωσα πάνω στην σκηνή εκείνο τον χειμώνα ότι αυτό που κάνω δεν με γεμίζει πια», εξήγησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπήρχε μεταξύ των αστέρων εκεινης της εποχής δηλώνοντας πως: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ανταγωνιστική συμπεριφορά, όπως και από έμενα σε άλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τσακωθώ, μία φορά μονό τσακώθηκα»

Στήριγμα του όλα αυτά τα χρόνια είναι η γυναίκα του Στέλλα με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Καίτη και τον επίσης ηθοποιό, Σπύρο.

«Ημερολογιακά είμαι 85 χρονών, αλλά εγώ αισθάνομαι σαν 65 – 70 χρονών. Έχω φύλακα άγγελο κοντά μου, την γυναίκα μου, την Στέλλα μου. Με την γυναίκα μου είμαστε 43 χρόνια μαζί και την περνάω 22 χρόνια. Την γνώρισα μικρό κοριτσάκι. Ήταν ωραία κοπέλα, είχε βγει Μiss Θεσσαλονίκη», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Με την σύζυγό του Στέλλα
Με τον γιο του Σπύρο

Όσον αφορά τα παιδικά του χρόνια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω του εξόριστου πατέρα του, λόγω των πολιτικών του φρονημάτων, γεγονός το οποίο τον ανάγκασε να μεγαλώσει στην Καισαριανή με το θείο του, γυμνασιάρχη Αναγνωστόπουλο.

«Πέρασα άσχημα παιδικά χρόνια, ζούσα με τον θείο μου, μου έλειπε ο πατέρας μου άλλα ευτυχώς που είχα τον θείο μου. Εκείνα τα χρόνια η βία υπήρχε. Έχω φάει πολύ ξύλο, όταν έψαχναν να βρουν τον πατέρα μου οι Χίτες της γειτονιάς», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση πόσα ήταν τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για μία ταινία απάντησε: «Έχω πάρει και 80.000 για μία ταινία, η Αλίκη έπαιρνε 500.000, έτσι λεγόταν ότι έπαιρνε τόσα. Ο ηθοποιός γεννιέται, δεν φτιάχνεται.

«Παίζαμε με την Μάρθα Καραγιάννη, τον Κώστα Βουτσά κι εγώ. Σε μία σκηνή που σουβλίζαμε το αρνί, το πετύχαμε έτοιμο και το φάγαμε όλο, γιατί πεινούσαμε», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This