Διαδικτυακή ψηφοφορία έδωσε… πρωτιά της Αμάντα στη Eurovision

Must Read

Η ομογενής Αμάντα Γεωργιάδη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο στο Τορίνο της Ιταλίας, καταπώς φαίνεται έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει με τη φωνή της και τους στίχους του τραγουδιού της.

Μεταξύ 31 χωρών, λοιπόν, με μόλις εννέα να απομένουν για να βαθμολογηθούν διαδικτυακά από τους συντάκτες του Wiwibloggs, η Ελλάδα με την Αμάντα και το «Die Together» βρίσκονται επίσημα στην πρώτη θέση! Με μέσο όρο 7,88 στα 10 η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με δεύτερη τη Νορβηγία και τους Subwolfers, με μέσο όρο 7,84.

Εξαιρετικές θα χαρακτήριζε κανείς τις κριτικές των συντακτών, οι οποίες ξεκινούσαν από 5,5 (μόλις τρεις συντάκτες έδωσαν βαθμολογία κάτω του 7 στο «Die Together») και έφταναν μέχρι και το καθαρό 10!

Μερικά από τα σχόλια των συντακτών που εκθείαζαν την Ελλάδα έλεγαν τα εξής: «Αυτό το τραγούδι είναι εύκολα το νικητήριό μου φέτος. Είναι μοντέρνο, φρέσκο, με άρτια παραγωγή, πανέμορφα ερμηνευμένο και τόσο σπαραχτικό. Σχεδόν δεν μπορώ να κρατήσω το κλάμα μου όταν το ακούω».

Ένας άλλος συντάκτης έγραψε επίσης: «Οι συμμετοχές της Ελλάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν πάντα πολύ ψηλά στην κατάταξή μου πριν από τον διαγωνισμό γιατί μπορούσαν να σου δημιουργήσουν κάποιο συναίσθημα και να σε ταξιδέψουν. Το ίδιο και το 2022! Η απλότητα της παραγωγής στο ξεκίνημα βασίζεται στο συναίσθημα που σου περνάει η Αμάντα. Άρτια “φουσκώνει” στο πρώτο ρεφρέν, ενώ μετά ηρεμεί ξανά, δίνοντας την αντανάκλαση της πλημμύρας συναισθημάτων που βιώνει κανείς όταν νιώθει πως μια αγάπη φτάνει στο τέλος αλλά δεν θέλει να την αφήσει. Απλά υπέροχο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This