Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Όταν μίλησα για τον Στάθη Λιβαθινό υπήρχαν αντιδράσεις…»

Must Read

Το καινούργιο που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου ολοένα και περισσότεροι ηθοποιοί μίλησαν ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν από κάποιο ανώτερο η συνάδελφο τους.

Ανάμεσά τους και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως υπέστη ψυχολογική βία από τον σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινό. Συγκεκριμένα τον είχε χαρακτηρίσει ως «χυδαίο, προσβλητικό, ακρωτηριαστικό, ευνουχιστικό, ταπεινωτικό και απόλυτα χειριστικός!»

Ο εν λόγω σκηνοθέτης από τη μεριά του αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Για την απόφασή του να αποκαλύψει τραυματική εμπειρία που βίωσε όντας μαθητής του συγκεκριμένου σκηνοθέτη, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», υποστηρίζοντας ότι: «Έχω συνεργαστεί με αυστηρούς σκηνοθέτες. Νομίζω πως ισχύει το “με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις”. Θεωρώ ότι αυτή είναι μια λίγο παλιομοδίτικη συμπεριφορά που κάποτε επικρατούσε στο ελληνικό θέατρο. Είχα αναφερθεί και στη συνεργασία μου με τον Στάθη Λιβαθινό. Οι οπτικές, οι τακτικές, οι μέθοδοι έχουν αλλάξει σήμερα και δεν μπορούν να είναι οι ίδιες».

«Όταν εγώ μίλησα, ήταν μια περίοδος πολύ έντονης αναμόχλευσης γενικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο και τη δεδομένη στιγμή βρέθηκα και εγώ στη θέση που μου απαιτήθηκε να πάρω και εγώ τη θέση μου όπως και έγινε. Υπήρχαν αντιδράσεις φυσικά αλλά κυρίως ήταν πολύ θετικές», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: To ξέσπασμα του Γιώργου Πυρπασόπουλου και του Παναγιώτη Μπουγιούρη κατά του Στάθη Λιβαθινού

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην παραγωγή που γυρίστηκε στο Ιραν στην οποία συμμετείχε.

«Το μεγαλύτερο δέλεαρ για να βρεθώ στην παραγωγή που γυρίστηκε στο Ιράν ήταν το καλλιτεχνικό και όχι τόσο το οικονομικό παρότι αμείφθηκα καλά. Έστελνα φωτογραφίες στη μαμά μου και πάθαινε σοκ με την εμφάνιση μου! Δεν με αναγνώριζε», τόνισε.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή παραδέχτηκε πως έχει χωρίσει με την Κλέλια Μενελάου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This