Αργυρώ Καλλιάφα για την γιαγιά της Τασσώ Καββαδία: «Ο κόσμος όταν την έβλεπε στον δρόμο έκανε τον σταυρό του, φτύνονταν…»

«Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας άρχισε στα 21...»

Must Read

Η Τασσώ Καββαδία είναι μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της οποίας το όνομα γράφτηκε με χρυσά γράμματα στις σελίδες του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου. Η ίδια είχε συμμετάσχει από το 1954 σε ελληνικές και ξένες παραστάσεις και έργα στο θέατρο και τον κινηματογράφο ενώ έχει εμφανιστεί και στην τηλεόραση.

Για την «σιδηρά κυρία» του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε η ίδια της η εγγονή, Αργυρώ Καλλιάφα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» η οποία μάλιστα ασχολείται με τις τέχνες αλλά όχι με την υποκριτική.

Η εγγονή της «αυστηρής» ηθοποιού ασχολείται με το fashion design και έχει καταφέρει ήδη να διακριθεί στον χώρο της μόδας.

«Είχα κάποια βιώματα μαζί της, ήταν πάρα πολύ γλυκιά γενικά. Είχε φοβερή αξιοπρέπεια ως άνθρωπος. Όταν είσαι μικρός δε μπορείς να το διαχωρίσεις 100%. Στο μυαλό σου είναι ότι είναι αυτός ο ίδιος άνθρωπος. Ήταν τόσο έντονη η διαφορά της. Ήταν τόσο ήρεμη, που έμοιαζε από κοντά σαν άλλος άνθρωπος. Είχα ακούσει πολλές ιστορίες που αφορούσαν στο πώς την αντιμετώπιζαν στον δρόμο, έκαναν τον σταυρό τους, φτύνονταν… Δεν ξέρω αν μοιάζω μαζί της όντως, αλλά το ακούω αρκετά συχνά», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την νευρική ανορεξία, γεγονός το οποίο την βοήθησε να εμπνευστεί το όνομα της συλλογής της.

«Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας άρχισε στα 21. Είχα φτάσει 42 κιλά. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό μπισκότο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This