Κωνσταντίνος Καζάκος: «Έχει περάσει η νοοτροπία ότι οι θεατρίνες είναι εκδιδόμενες γυναίκες»

«Έτσι και φας κλωτσιά από την κόρη μου, έχεις πάει αδιάβαστος»

Must Read

Η Τζένη Καζάκου δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τα χνάρια της οικογένειας της στην υποκριτική αφού είναι εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου ενώ οι γονείς της είναι οι εξίσου ηθοποιοί Κωνσταντίνος Καζάκος και Τάνια Τρύπη.

Η νεαρή ηθοποιός φέτος μάλιστα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από την σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Για την επαγγελματική επιλογή της ταλαντούχας ηθοποιού μίλησε ο ίδιος ο πατέρας της στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και αποκάλυψε πως ουδέποτε την απέτρεψε να κάνει αυτό που αγαπάει.

«Στον καλλιτεχνικό χώρο είναι τα ονόματα γνωστά, τους ξέρει όλος ο κόσμος. Αυτό που γίνεται στον δικό μας χώρο γίνεται παντού. Όπου υπάρχει εξουσίας υπάρχει και κατάχρηση της εξουσίας», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να αποτρέψω την κόρη μου να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν θα της έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Δηλαδή θα την αποτρέψω να πάει να γίνει ηθοποιός για όσα ακούγονται; Όχι. Καθόλου. Πια νομίζω ότι έχει περάσει η νοοτροπία ότι οι θεατρίνες είναι εκδιδόμενες γυναίκες. Ελπίζω δηλαδή. Ο χώρος μας είναι από τους πιο καθαρούς γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο της τέχνης είναι άνθρωποι ευαίσθητοι».

«Άσε που η Τζένη είναι πολύ στέρεο παιδί, είναι και τσαμπουκαλού, είναι και δυο μέτρα… Έτσι και φας κλωτσιά από εκείνη, έχεις πάει αδιάβαστος», είπε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This